Συνάντηση  Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης με κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ

Την Τετάρτη 14-09-2022, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης και ο Βουλευτής ΝΔ ν. Έβρου κ. Δερμεντζόπουλος Χρήστος πραγματοποίησαν προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π Πλακιωτάκη Ιωάννη.

Η αναγνώριση του γεωστρατηγικού ρόλου του λιμένα Αλεξανδρούπολης ως κόμβου ενέργειας – μεταφοράς υλικοτεχνικού εξοπλισμού ειδικού ενδιαφέροντος και μεταφοράς μεγάλου όγκου χύδην φορτίων (σιτηρά κ.λ.π) επισημαίνονται διαρκώς, τόσο από τον κ. Πρωθυπουργό στα εγκαίνια της 86ης Δ.Ε.Θ. , τον κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. , τους ηγέτες ξένων κρατών με συνεχείς δημοσιεύσεις στον διεθνή και εγχώριο τύπο αλλά και με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους. Στο πλαίσιο αυτής της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων στον λιμένα μας, δημιουργείται  επιτακτική ανάγκη για την αύξηση της οργανικής δύναμης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης έτσι ώστε το Σώμα να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις που ήδη συντελούνται στην περιοχή μας.

Από την πλευρά του ο κ. Δερμεντζόπουλος  εξήρε στον κ. Υπουργό τα Στελέχη που υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης για τον επαγγελματισμό και το καθήκον που επιτελούν, ανέπτυξε  και υποστήριξε πλήρως τα δίκαια αιτήματα της Ένωσης μας προκειμένου δοθεί άμεση λύση σε καίρια ζητήματα όπως είναι η αντικειμενική αποτύπωση της  οργανικής δύναμης του Κ.Λ Αλεξανδρούπολης η οποία χρήζει αυξήσεως.

Εν αναμονή των εξελίξεων  με την μετουσίωση της αναγνώρισης των προαναφερόμενων σε πράξη από την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία, η Ένωση θα συνεχίσει να αναδεικνύει ανιδιοτελώς  σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ) τα προβλήματα που ανακύπτουν, με κριτήριο τις αντικειμενικές υπηρεσιακές ανάγκες των Στελεχών του Λ.Σ που υπηρετούν στον ν. Έβρου (Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη), ν. Ροδόπης (Μαρώνεια – Φανάρι) και ν. Ξάνθης (Πόρτο Λάγος).

Ευχαριστούμε τον κ. Υπουργό για τον χρόνο που διέθεσε για την Ένωση μας και τον κ. Βουλευτή για την άμεση και έμπρακτη υποστήριξη του.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ε.Α.Α.Λ.Σ.: Απονομή ξιφών σε Αξιωματικούς ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (ε.α.)

Παραθέτουμε την σχετική με το θέμα επιστολή της Ε.Α.Α.Λ.Σ.   ΠΡΟΣ: 1.  Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη 2. Αρχηγό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο ΛΣ κ. Γεώργιο Αλεξανδράκη   Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,   ΘΕΜΑ: 

Διώρυγα Κορίνθου: κλείνει για τη β’ φάση των έργων

Κλείνει από σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου η διώρυγα της Κορίνθου, καθώς ολοκληρώνεται η πρώτη φάση επαναλειτουργίας της. Άμεσα αρχίζουν οι εργασίες, όπως είχε προαναγγελθεί, για την αποκατάσταση της δεύτερης φάσης, με σκοπό την ολοκλήρωση της θωράκισής της μέχρι την έναρξη

Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε.: Πρωτεργάτης στην ανάδειξη της πόλης

Με τη φροντίδα και επιμέλεια της υπεύθυνης τύπου και δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε. κας Ελίνας Ιατρίδου, πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Ελευσίνας, θέση Λιμανάκι Αλιέων (παραπλεύρως του κεντρικού εμπορικού Λιμένα Ελευσίνας) μια πολύ όμορφη

Παραλίες χωρίς Ναυαγοσώστες Στους 24 οι νεκροί από πνιγμό στην Κρήτη!!!

Στους 24 ανέβηκε αριθμός των νεκρών στην Κρήτη από πνιγμό το φετινό καλοκαίρι (10/5-3/10) , με έναν ακόμη άνδρα αγνώστων στοιχείων να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα των Απτέρων. Το νέο περιστατικό συνέβη προχθές το απόγευμα και