Συνάντηση  Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης με κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ

Την Τετάρτη 14-09-2022, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης και ο Βουλευτής ΝΔ ν. Έβρου κ. Δερμεντζόπουλος Χρήστος πραγματοποίησαν προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π Πλακιωτάκη Ιωάννη.

Η αναγνώριση του γεωστρατηγικού ρόλου του λιμένα Αλεξανδρούπολης ως κόμβου ενέργειας – μεταφοράς υλικοτεχνικού εξοπλισμού ειδικού ενδιαφέροντος και μεταφοράς μεγάλου όγκου χύδην φορτίων (σιτηρά κ.λ.π) επισημαίνονται διαρκώς, τόσο από τον κ. Πρωθυπουργό στα εγκαίνια της 86ης Δ.Ε.Θ. , τον κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. , τους ηγέτες ξένων κρατών με συνεχείς δημοσιεύσεις στον διεθνή και εγχώριο τύπο αλλά και με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους. Στο πλαίσιο αυτής της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων στον λιμένα μας, δημιουργείται  επιτακτική ανάγκη για την αύξηση της οργανικής δύναμης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης έτσι ώστε το Σώμα να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις που ήδη συντελούνται στην περιοχή μας.

Από την πλευρά του ο κ. Δερμεντζόπουλος  εξήρε στον κ. Υπουργό τα Στελέχη που υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης για τον επαγγελματισμό και το καθήκον που επιτελούν, ανέπτυξε  και υποστήριξε πλήρως τα δίκαια αιτήματα της Ένωσης μας προκειμένου δοθεί άμεση λύση σε καίρια ζητήματα όπως είναι η αντικειμενική αποτύπωση της  οργανικής δύναμης του Κ.Λ Αλεξανδρούπολης η οποία χρήζει αυξήσεως.

Εν αναμονή των εξελίξεων  με την μετουσίωση της αναγνώρισης των προαναφερόμενων σε πράξη από την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία, η Ένωση θα συνεχίσει να αναδεικνύει ανιδιοτελώς  σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ) τα προβλήματα που ανακύπτουν, με κριτήριο τις αντικειμενικές υπηρεσιακές ανάγκες των Στελεχών του Λ.Σ που υπηρετούν στον ν. Έβρου (Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη), ν. Ροδόπης (Μαρώνεια – Φανάρι) και ν. Ξάνθης (Πόρτο Λάγος).

Ευχαριστούμε τον κ. Υπουργό για τον χρόνο που διέθεσε για την Ένωση μας και τον κ. Βουλευτή για την άμεση και έμπρακτη υποστήριξη του.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (25-02-24) μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης (27-02-24), σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική

Ηγέτης στην ΕΕ η Ελλάδα στις υδατοκαλλιέργειες

Κλειδί για την προστασία της αλιείας θεωρεί ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, την εξάλειψη της ψευτοερασιτεχνικής αλιείας και την παροχή αντισταθμιστικών οφελών από εκείνους που απολαμβάνουν σημαντικά έσοδα από τη χρήση του θαλάσσιου χώρου προς τους αλιείς. Όπως

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εκβίαζε, έκλεβε και άρπαζε παιδιά σε οικισμό Ρομά στα Μέγαρα

‘Αγρια συμμορία που είχε γίνει εφιάλτης των Ρομά σε οικισμό των Μεγάρων, με επιθέσεις, εκβιάσεις, ακόμα και απαγωγές παιδιών, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τα ανυπεράσπιστα θύματα, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη

Στο ΚΕΠΙΧ του Frontex χτες η von der Leyen

Την ίδια ώρα χτες (23/2/2024) που ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Frontex υπέγραφε διμερή Συμφωνία με τους Βρετανούς στο Λονδίνο, η Πρόεδρος της Ε. Επιτροπής κα Ursula von der Leyen και ο προεδρεύων του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ Βέλγος πρωθυπουργός κ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο