Π.Ο.Λ.: Συνάντηση με το νέο ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε την 7 Ιουνίου 2022 συνάντηση με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ.

Την Π.Ο.Λ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κυράνης Κώστας, το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της ΕΛΑΑΚ Ξυνέλης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης Αθουσάκης Εμμανουήλ και το μέλος του ΔΣ της Π.Ο.Λ Γκιουρτζίδης Δημήτριος εκπροσωπώντας παράλληλα ως Γ.Γραμματέας και τον ΠΣΥΜΕΛΣ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με το νεοεκλεγέν ΔΣ στα γραφεία της Ε.Α.Α.Λ.Σ. την οποία και εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Καραγεωργόπουλος Γιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Σαϊτάκης Δημήτρης.

Ευχηθήκαμε αρχικά καλή δύναμη στο Προεδρείο του ΔΣ της Ε.Α.Α.Λ.Σ. και στη συνέχεια συζητήσαμε το πλαίσιο συνεργασίας και κοινής δράσης που θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα για όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που βρίσκονται σε ενέργεια ή εν αποστρατεία.

Από τη συζήτηση προέκυψε η ανάγκη συσπείρωσης και συνεργασίας με κάθε φορέα εκπροσώπησης των Λιμενικών αφού τα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν σε μισθολογικό και ασφαλιστικό επίπεδο είναι κοινά.

Ταυτόχρονα συζητήσαμε την συνεργασία μας σε πολλά πεδία δράσης που θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές παροχές για όλους μας .

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε σύντομο χρονικό διάστημα διατηρώντας την επαφή μας για μια σειρά ζητήματα που θα “τρέξουμε ” από κοινού.

 

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

www.omospondia.gr 

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΑΛΣ: Σε ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΑΛΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΑΛΣ, στον κατάμεστο από μέλη, φίλους και προσκεκλημένους της Ένωσης φιλόξενο χώρο του bar – restaurant “Μαντζάρου 3” στο Κολωνάκι.

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης και Δωδ/σων (φωτο)

Μέσα σε ζεστό οικογενειακό και συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες 24-2-24 η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης και Δωδ/σων στη Ταβέρνα ΑΛΩΝΑΚΙ. Η εκδήλωση μας έχει γίνει πλέον θεσμός και αυτό το δείχνει η αθρόα και μαζική

ΕΛΣΤΑΤ: Συνεχίζεται η συρρίκνωση του ελληνικού νηολογίου

Περαιτέρω μείωση κατά 0,5% (9 πλοία) κατέγραψε ο αριθμός των υπό ελληνική σημαία πλοίων (άνω των 100 κοχ) το Δεκέμβριο 2023 (1816 πλοία) σε σύγκριση με τον αντίστοιχο αριθμό του Δεκεμβρίου 2022 (1825 πλοία), σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή

Χολέρα: Lockdown σε κρουαζιερόπλοιο λόγω κρουσμάτων

Τουλάχιστον 15 άτομα έχουν απομονωθεί λόγω «ύποπτης ασθένειας», ενώ επιβάτης ανέφερε ότι ο καπετάνιος τον ενημέρωσε ότι πρόκειται για χολέρα. Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Μαυρικίου. Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Dawn παραμένει ανοικτά του λιμανιού αφού του έχει απαγορευτεί να δέσει

Μετάβαση στο περιεχόμενο