Συνάντηση της Ένωσης Λ.Σ. Κεντρικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΚΥ) με τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Συρεγγέλα

Σε ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΚΥ), μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.), με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, κα Μαρία Συρεγγέλα, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων θεσμικών επαφών της Ένωσής μας με εκπροσώπους της Πολιτείας.

Από πλευράς της ΕΛΣΚΥ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Γκιουρτζίδης και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Λ., η Γραμματέας κα Νικολέττα Κάκα και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Λ., και ο Ταμίας κ. Στέφανος Ντουκάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του Προεδρείου ενημέρωσαν αναλυτικά τη βουλευτή για τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, με ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσιακές, θεσμικές και οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνάδελφοι  μας. Παράλληλα, επιδόθηκε στη βουλευτή το διεκδικητικό πλαίσιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.), στο οποιο έχουν αποτυποθεί με σαφήνεια τα προβλήματα και οι προτάσεις μας για την ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των στελεχών του.

(Δείτε εδώ το Διεκδικητικό Πλαίσιο της ΠΟΛ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΚΥ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κα Μαρία Συρεγγέλα για την άμεση ανταπόκριση και για το ειλικρινές ενδιαφέρον που έδειξε για τα θέματα του Σώματος και των στελεχών του.

Η Ένωσή μας συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα τον θεσμικό της ρόλο, επιδιώκοντας διαρκώς τον ανοιχτό διάλογο και τη συνεργασία με την Πολιτεία, με μοναδικό στόχο την αναγνώριση του έργου των Λιμενικών και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Συνεχίζουμε με πίστη, ενότητα και προσήλωση στο καθήκον.

Ένωση Λιμενικού Σώματος  Κεντρικής Υπηρεσίας (Ε.Λ.Σ.Κ.Υ.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ e-ΝΕΑ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)  και διεκδίκησε το μέλλον σου(Πάτα ΕΔΩ)

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

www.omospondia.gr 

Facebook : https://www.facebook.com/omospondia.gr

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του