Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ε.α. Μανούσο Παραγιουδάκη

Την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2024, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ε.α. Μανούσο Παραγιουδάκη.

Κατά την συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημέρωσε τον Επίτιμο Αρχηγό για τις τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς προκλήσεις άμυνας, ασφαλείας και τις εν εξελίξει πολεμικές συγκρούσεις, καθώς και για τα σημαντικότερα θέματα στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνόδευσε τον Στρατηγό Παραγιουδάκη στο Μνημείο των Αθανάτων του Έθνους, στις περίοπτες επιτύμβιες στήλες του οποίου αναγράφονται τα ονόματα των 121.692 ιστορικώς καταγεγραμμένων Πεσόντων στα πεδία των μαχών του Έθνους. Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ περιηγήθηκε με συγκίνηση στον περιβάλλοντα χώρο, και συνεχάρη τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την πρωτοβουλία της κατασκευής του, καθώς αποτελεί το μοναδικό στο είδος του Μνημείο αιώνιας τιμής σε όλους όσους θυσίασαν την ζωή τους υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά του Ελληνισμού.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο νέο Στρατηγείο της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, όπου παρουσία του Διοικητή της ΔΕΠ Αντιστρατήγου Δημήτριου Χούπη περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του. Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για το νέο Στρατηγείο, το οποίο αποτελεί το επιστέγασμα των διαρθρωτικών αλλαγών που συντελέσθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια στις Ειδικές Δυνάμεις – Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων (ΕΔ – ΔΕΕ) των Ενόπλων Δυνάμεων.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: Ποιοι κινδυνεύουν με κάθειρξη 10 ετών

Ο νέος ποινικός κώδικας, που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή, περιλαμβάνει αλλαγές και στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συγκεκριμένα αυστηροποιεί τις ποινές που ορίζονται στην περίπτωση παραβίασης κόκκινου σηματοδότη καθώς και σε άλλες παραβάσεις, όπως η κατανάλωση αλκοόλ. Πιο συγκεκριμένα, στο άρθρο

Κλεμμένα αυτοκίνητα: Με ποια μέθοδο τα πουλάνε οι επιτήδειοι

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αφού υπολογίζεται πως κάθε χρόνο στην Ελλάδα κλέβονται 30.000 αυτοκίνητα, τα περισσότερα από αυτά στην Αττική. Ωστόσο, η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και η επινοητικότητά τους προκειμένου να διαθέσουν τα κλεμμένα αυτοκίνητα στην αγορά ξεπερνά κάθε φαντασία.

Αποκαλύψεις από την υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου: «Πέραν της Τουρκίας είχαμε να αντιμετωπίσουμε το ρωσικό μπλοκ στον ΙΜΟ»

Τα παραπάνω δήλωσε την Τρίτη η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρία Χατζημανώλη. Σε συζήτηση στο 7o συνέδριο Capital Link, του οποίου το ΚΥΠΕ είναι χορηγός επικοινωνίας, η κ. Χατζημανώλη χαρακτήρισε την εκλογή ως σημαντική, αφού η Κύπρος κατάφερε να διατηρήσει όλες της

Μετάβαση στο περιεχόμενο