Συνέλαβαν τον καπετάνιο επιβατηγού τουριστικού πλοίου στο Ηράκλειο

Στη σύλληψη του Κυβερνήτη ενός επιβατηγού – τουριστικού πλοίου προχώρησαν το απόγευμα απογευματινές ώρες της Τετάρτης 25-07-2018 στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, διαπιστώθηκε παραβίαση των όρων του ναυλοσυμφώνου που είχε κατατεθεί στη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου.

Για την ακρίβεια διαπιστώθηκε η επιβίβαση 4 ατόμων επιπλέον του 1 που επέβαινε ως πλήρωμα και του ενός 1 επιβάτη, σύμφωνα με την κατάσταση επιβατών και πληρώματος, χωρίς να έχει προστεθεί όρος στο ναυλοσύμφωνο / γνωστοποίηση νέας κατάστασης επιβαινόντων στη Λιμενική Αρχή, κατά παράβαση των διατάξεων του νόμου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative