Σύσταση και Ένταξη νέου σωματείου (Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων με έδρα τον Βόλο) στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Στη δύσκολη εποχή, που διανύουμε ο μοναδικός δρόμος, για την επίλυση των δεκάδων προβλημάτων και οι προκλήσεις, που καθημερινά αντιμετωπίζουμε περνάει μέσα από την ενότητα και την σύμπνοια όλων μας.

Κατά την ενημερωτική μας επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου καλέσαμε τους συναδέλφους μας να συνταχθούν με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. προκειμένου να δώσουμε από κοινού ένα τέλος στον κατακερματισμό και την αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος και παράλληλα κάναμε σαφές ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε δίχως εκπροσώπηση κανένα συνάδελφο.

Σε συνέχεια των παραπάνω οι συνάδελφοι ενεργοποιήθηκαν, συνέστησαν Πρωτοβάθμια Ένωση Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων με έδρα τον Βόλο και υπέβαλλαν αίτηση ένταξης στις τάξεις της Ομοσπονδίας μας, την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αποδέχθηκε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους των Λιμενικών Αρχών, που υπάγονται στην ΕΠΛΣ Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων να ενισχύσουν με την ενεργή συμμετοχή τους το έργο της Ένωσης και να συμβάλουν στη συνολική προσπάθεια όλων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με απώτερο σκοπό την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Η πολυδιάσπαση δεν έχει τίποτε να προσφέρει στον κλάδο μας ούτε πρόκειται να επιλύσει τα προβλήματα, που καθημερινά αντιμετωπίζουμε. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, να παραμείνουμε ενωμένοι, αντίθετοι σε ό,τι μας διασπά και μας χωρίζει, προσηλωμένοι στους κοινούς μας στόχους και επιδιώξεις μέσα από τις τάξεις της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., που μέχρι σήμερα δυναμικά και ανυποχώρητα δίνει τις δικές της μάχες για την διασφάλιση των συμφερόντων των συναδέλφων.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επενδύσεις $4,1 δισ. στην αγορά μεταχειρισμένων πλοίων από τους Έλληνες εφοπλιστές

Της Αναστασίας Βαμβακά Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επενδύσεις στην αγορά μεταχειρισμένων πλοίων από τους Έλληνες εφοπλιστές, με τα στοιχεία της Allied Shipping Research να αναφέρουν πως έχουν επενδύσει μέσα στο 2022 ήδη 4,157 δισεκατομμύρια δολάρια για την αγορά 196

Αυξημένο διεθνές ενδιαφέρον για κορυφαία ναυτιλιακή συνάντηση στην Αθήνα

Το φετινό Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του International Propeller Club of the United States ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, ενώπιον εκατοντάδων αντιπροσώπων από όλο τον κόσμο που παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου συζητήσεων και κεντρικών ομιλιών από αξιωματούχους

Πόλεμος προσφορών στα σούπερ μάρκετ αλλά και νέο «τσουνάμι» ανατιμήσεων

Έως και το 50% των προϊόντων στα ράφια βγαίνουν σε προσφορά με όλο και μεγαλύτερα ποσοστά εκπτώσεων, την ώρα που οι προμηθευτές και οι αλυσίδες παύουν να συγκρατούν τις αυξήσεις στις τιμές. Στο 3% εκτιμάται ότι θα φθάσει η μείωση

Βραζιλία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί, 14 τραυματίες, πολλοί αγνοούμενοι στην κατάρρευση γέφυρας

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 14 τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε γέφυρα στην πολιτεία Αμαζόνας της Βραζιλίας, ανακοίνωσαν οι αρχές, που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο απολογισμός των θυμάτων να γίνει ακόμη πιο βαρύς, καθώς αγνοούνται αρκετοί ακόμη.