Ταξιδεύει στις θάλασσες της αιωνιότητας ο ναύαρχος Γιώργος Ροΐδης

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών (Κ.ΑΠ.Α), με ιδιαίτερη συγκίνηση και θλίψη κατευοδώνει το ναύαρχο Γιώργο Ροΐδη, αγαπητό συναγωνιστή στην Πρωτοβουλία Αποστράτων, που έφυγε στις 3 Μάη 2022 από τη ζωή, ύστερα από σκληρό αγώνα με το θάνατο.

Ο εκλιπών αφού διέγραψε μια λαμπρή καριέρα στο Πολεμικό Ναυτικό, μετά την αποστρατεία του, είχε αναδειχτεί πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυν΄άμεων (ΑΝΕΑΕΔ), με την οποία ταυτίστηκε η δράση του τα τελευταία χρόνια. Με την ιδιότητά του αυτή, ανέπτυξε πρωτοβουλίες που συνέβαλαν σημαντικά στην προβολή των αιτημάτων και στο συντονισμό των διεκδικητικών δράσεων των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Επίσης, υπήρξε εξέχων μέλος της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) με μεγάλη προσφορά στο κίνημα ειρήνης και για ένα διάστημα διετέλεσε πρόεδρος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

Όσοι συμπορευτήκαμε τα τελευταία χρόνια, με το ναύαρχο Γιώργο Ροΐδη, στους δρόμους της αγωνιστικής δράσης και εκτιμήσαμε την προσωπικότητά του και την αφοσίωσή του στους σκοπούς του αγωνιστικού κινήματος των αποστράτων, νιώθουμε δυσαναπλήρωτο το κενό που καταλείπει.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ αποτίει φόρο τιμής στο συναγωνιστή ναύαρχο Γιώργο Ροΐδη και εκφράζει στην οικογένεια και τους οικείους του τα πιο θερμά της συλλυπητήρια.

Η κηδεία του ναύαρχου Γιώργου Ροΐδη, θα γίνει την Πέμπτη 5 Μάη 2022 και ώρα 12.00, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Γαλατά Τροιζηνίας. Αντιπροσωπεία της Κίνησης Αποστράτων Αστυνομικών θα τον αποχαιρετήσει, καταθέτοντας στεφάνι στη σωρό του.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις

Τελετή Ορκωμοσίας Νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία ενενήντα επτά (97) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό

ΛΣ : Να μετακινείται ο φάκελος…Όχι ο πολίτης

Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό πρωτοξεκίνησε από το Υπουργείο Αιγαίου το 1998;;; Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό αποτέλεσε την πρώτη διαφήμιση των σημερινών Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών); Ποιος γνωρίζει ότι ο «προάγγελος» των σημερινών ΚΕΠ (τότε λέγονταν «Γραφεία τουΠολίτη»)

Ο Ερντογάν μηνύει τον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αντιπρόεδρος των Φιλελευθέρων Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε σε προεκλογική συγκέντρωση «μικρό αρουραίο των υπονόμων». Το