Θεσσαλονίκη: Άγριο επεισόδιο σε ταξί – Οδηγός και πελάτης «πιάστηκαν» στα χέρια για τη μάσκα

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κούρσας σε ταξί στη Θεσσαλονίκη, όταν επιβάτης «πιάστηκε» στα χέρια με επαγγελματία οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 05.30 το πρωί του Σαββάτου, ο πελάτης επιβιβάστηκε στο ταξί. Καθώς η κούρσα προχωρούσε κανονικά, κάποια στιγμή στο ύψος της Παπάφη με Μπότσαρη, ο πελάτης κατέβασε τη μάσκα για να μιλήσει στο κινητό, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του ταξιτζή, ο οποίος του έκανε παρατήρηση.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι τόνοι ανέβηκαν, με αποτέλεσμα ο πελάτης να ζητήσει τη διακοπή της κούρσας, ώστε να μπει σε άλλο ταξί.

Όπως αναφέρει το thesstoday, η κατάσταση ξέφυγε, όταν τέθηκε το ζήτημα της καταβολής αντιτίμου. Συνέπεια της αντίδρασης ήταν οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ταξί να μεταφερθεί ελαφρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι δύο άνδρες, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, αλληλομηνύθηκαν και προχώρησαν σε καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Τριανδρίας – Τούμπας, ενώ αργότερα συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η Τουρκία δεν πληροί ακόμη τις προϋποθέσεις του νόμου για να πάρει τα F-35»

Η αμερικανική πολιτική για το ενδεχόμενο μεταφοράς μαχητικών αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία παραμένει αμετάβλητη και η Άγκυρα δεν έχει εκπληρώσει μέχρι σήμερα τις προϋποθέσεις που προβλέπει η αμερικανική νομοθεσία, αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε επίσημη απάντησή του προς το Κογκρέσο.

Συνεχίζεται το «νοικοκύρεμα» στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου

Τη συγκέντρωση των δέκα περίπου ξύλινων, επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών σε ένα συγκεκριμένο χώρο της μαρίνας, αποφάσισε το Δ.Σ. της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και «νοικοκυρέματος» του τουριστικού λιμένα, ύστερα μάλιστα από την αναβάθμιση της υποδομής του χώρου

Στενά του Ορμούζ: Έξι μισθοί στα πληρώματα για ένα ταξίδι στον πιο επικίνδυνο θαλάσσιο διάδρομο του κόσμου

Στα Στενά του Ορμούζ η αμοιβή δεν αγοράζει μόνο εργασία, αλλά και την αποδοχή ενός εξαιρετικά υψηλού κινδύνου. Καθώς η ένταση στη Μέση Ανατολή κορυφώνεται και οι επιθέσεις κατά εμπορικών πλοίων πολλαπλασιάζονται, οι ναυτιλιακές εταιρείες αναγκάζονται να προσφέρουν πρωτοφανή οικονομικά κίνητρα, προκειμένου να