Συγκλονιστικές εικόνες στη Θεσσαλονίκη μετά το ατύχημα, όπου ένα φορτηγό έπεσε από γέφυρα στη σύνδεση της εξωτερικής περιφερειακής οδού με την ΠΑΘΕ.

Οι εικόνες είναι τρομακτικές, ωστόσο όπως φαίνεται ο οδηγός ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού… τη γλίτωσε ελαφρύ τραυματισμό. Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς ο οδηγός βγήκε μόνος του από το όχημα.

Η βροχόπτωση που επικρατεί από νωρίς στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν τροχαία ατυχήματα με υλικές μόνο ζημιές. Σε βασικές οδικές αρτηρίες επικράτησαν συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 11:00 στην εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στη σύνδεση με την ΠΑΘΕ πριν τη γέφυρα του Αξιού ποταμού. 

Απεγκλωβίστηκε μόνος του ο οδηγός

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., ενώ γίνονται εκτροπές στην κυκλοφορία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός έχει τραυματιστεί ελαφρά. Πρόκειται για έναν Τούρκος 50 – 55 ετών.

Μετά το τροχαίο ο οδηγός βγήκε μόνος του από το βαρύ όχημα και μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις το. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη έχοντας τραυματιστεί στην αριστερή πλευρά του σώματος.  

Στο σημείο γίνεται προσπάθεια ώστε το φορτηγό να απομακρυνθεί με ασφάλεια, χωρίς να σημειωθεί νέο ατύχημα. Οδηγοί που την ώρα της πτώσης έτυχε να περνούν από το σημείο, τράβηξαν βίντεο, με τις εικόνες να κάνουν πολύ γρήγορα το γύρο των social media…