Τι συζητήθηκε κατά τη συνάντηση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Ανακοίνωση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Μία ιδιαιτέρως εποικοδομητική και σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη πραγματοποίησε η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Η Ομοσπονδία μας κατέθεσε το σύνολο των αιτημάτων μας τονίζοντας ότι αυτά καθορίστηκαν από το 24ο Συνέδριό μας, τον περασμένο Μάιο και εστιάσαμε σε ζητήματα, τα οποία έχουν νομοθετηθεί ωστόσο δεν έχουν μέχρι σήμερα εφαρμοστεί.

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και από την πλευρά του κ. Υπουργού αναγνωρίστηκε ο διαχρονικός ρόλος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το γεγονός ότι αποτελεί τον αντιπροσωπευτικότερο συνδικαλιστικό εκπρόσωπο του προσωπικού.

Ο κ. Υπουργός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλα τα ζητήματα, που αναπτύξαμε και δεσμεύθηκε αφενός να λάβει σοβαρά υπόψη του τις προτάσεις μας και αφετέρου για κάθε πρωτοβουλία του αναφορικά με το προσωπικό να προηγείται διαβούλευση με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Ζήτησε δε, δεδομένου ότι στόχος του είναι να εξευρεθούν οι αναγκαίες λύσεις, να υπάρξει στενή συνεργασία.

Με τη συνάντηση αυτή, η Ομοσπονδία μας ολοκλήρωσε την ενημέρωση της πολιτικής και φυσικής μας ηγεσίας για όλα τα θέματα, που απασχολούν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Θα συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή και την υπεύθυνη στάση μας και θα επανέλθουμε, έχοντας ως απώτερο σκοπό την επίτευξη των διεκδικήσεών μας.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμάνι Ηρακλείου: Ο Λ. Σιγάλας μιλά για τις προτεραιότητες του Ομίλου Grimaldi!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines τόνισε ότι στόχος του ομίλου είναι να αξιοποιηθεί η κομβική θέση του λιμανιού και να ενισχυθεί τόσο η οικονομία της πόλης όσο και η Κρήτη συνολικά Από την ανάπτυξη των υφιστάμενων υποδομών των λιμανιών Ηρακλείου και

Κατσαφάδος: Όλοι μας νιώθουμε περήφανοι που ενισχύεται η πιο μάχιμη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανάρτηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Υπουργό @joikonomou , παρακολουθήσαμε την Τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης της ΕΚΑΜ. Η δύναμη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, αυξήθηκε με 22 νέους αστυνομικούς που ολοκλήρωσαν το 24ο Σχολείο

Μεγάλη αύξηση στον κατάπλου ιστιοφόρων στην Χάλκη

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χάλκης από το 2019 έως και τον Αύγουστο του 2023, χωρίς να προσμετράται ο αριθμός των επισκεπτών με τα ιστιοφόρα, γιοτ και φουσκωτά, το νησί της Χάλκης είχε αύξηση 427% μέσω της Ακτοπλοΐας.

Πέντε κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας στη Βρετανία

Πέντε άτομα στη Βρετανία κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό την κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το BBC, οι Ορλίν Ρούσεφ, Μπίζερ Ντζαμπάζοφ, Κατρίν Ιβάνοβα, Ιβάν Στογιάνοφ και Βάνια Γκαμπέροβα. Οι πέντε κατηγορούμενοι ζουν επί χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο Οι συγκεκριμένοι

Μετάβαση στο περιεχόμενο