To κτήριο ενδιαίτησης του Τμήματος Ναυτικών Ειδικών Επιχειρήσεων εγκαινίασε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Το κτήριο ενδιαίτησης του Τμήματος Ναυτικών Ειδικών Επιχειρήσεων (ΤΝΕΕ) στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, εγκαινίασε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης.

Το υπόψη κτήριο κατασκευάστηκε με σκοπό την κάλυψη των αναγκών στρατωνισμού του ΤΝΕΕ και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο αναβάθμισης των υποδομών και μέριμνας για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ).

Κατά τη διάρκεια της τελετής σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου Αντιστράτηγος Γεώργιος Μανουράς, τονίζοντας τη σημασία της ανέγερσης των υπόψη εγκαταστάσεων για τη βελτίωση της διαβίωσης του προσωπικού, ενώ ακολούθησε περιήγηση στους χώρους του κτιρίου.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ, ο Διοικητής της Διοίκησης Κατασκευών και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών Αντιστράτηγος Μιχαήλ Κλούβας, ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων Υποστράτηγος Γεώργιος Καπράλος, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί καθώς επίσης και λοιποί προσκεκλημένοι.

ΠΗΓΗ

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του