Το Πυροσβεστικό Σώμα στη Στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου(ΦΩΤΟ)

Με την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση, στο κέντρο της Αθήνας, ενώπιον της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, καθώς και της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου και παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου Αλεξίου Ράπανου, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της Επανάστασης του 1821.

Προηγήθηκε η δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγ. Διονυσίου Αεροπαγίτη, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, καθώς και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η παρέλαση των πεζοπόρων και μηχανοκίνητων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας υπήρξε υποδειγματική.

Το Πυροσβεστικό Σώμα, με τα τμήματα Δοκίμων Ανθυποπυραγών, της 1ης Ε.Μ.ΑΚ., της Μουσικής Μπάντας και του μηχανοκίνητου εξοπλισμού έδωσε, για μια ακόμη φορά, δυναμικά το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόφαση της Αμερικανικής Ακτοφυλακής για την ανανέωση της συμμετοχής της Ελλάδος στην Πρωτοβουλία ¨QUALSHIP 21¨ για την περίοδο 2025-2026

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι με επιστολή του αρμόδιου γραφείου της Αμερικανικής Ακτοφυλακής, ενημερωθήκαμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανανέωσης της συμμετοχής της Ελλάδας στην πρωτοβουλία ¨QUALSHIP 21¨ για το χρονικό διάστημα 2025-2026.

Η Π.Ο.Λ. για τις Άδειες θερινής περιόδου

Η Ομοσπονδία μας κάθε καλοκαιρινή περίοδο γίνεται δέκτης παραπόνων συναδέλφων αναφορικά με την χορήγηση της προβλεπόμενης καλοκαιρινής άδειας. Όπως για κάθε εργαζόμενο σε αυτή τη χώρα έτσι και για τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ έχει θεσμοθετηθεί η χορήγηση άδειας. Συγκεκριμένα σύμφωνα

Εκβιάζει για ευρώ η Λιβύη: Οι λαθροδιακινητές στέλνουν κατά χιλιάδες τους παράνομους μετανάστες για να προλάβουν τυχόν συμφωνία

Σε δύσκολη εξίσωση εξελίσσεται το πρόβλημα των ροών παράνομων μεταναστών από τη Λιβύη στην Κρήτη, αφού το νησί ασφυκτιά φέρνοντας στα όρια της αντοχής, την τοπική κοινωνία, την αυτοδιοίκηση και τις αρμόδιες αρχές και τα υπουργεία. Οι αριθμοί τρομάζουν αφού

Διμέτωπη επίθεση από το ΠΑΣΟΚ: Στο στόχαστρο Μητσοτάκης και Τσίπρας

Διμέτωπη επίθεση με αφορμή δύο διαφορετικές…επετείους εξαπέλυσε με το καλημέρα της εβδομάδας το ΠΑΣΟΚ βάζοντας στο στόχαστρο της κριτικής του πλέον, πέραν της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και τον Αλέξη Τσίπρα. Οι βολές πάντως της Χαριλάου Τρικούπη προς τον πρώην πρωθυπουργό φαίνεται

Μετάβαση στο περιεχόμενο