Τουρκία – Νεαρή παντρεύτηκε τον φίλο της που της παραμόρφωσε το πρόσωπο με οξύ – «Τον αγαπάω πολύ»

Η 20χρονη Οζέκ νοσηλεύτηκε σε μονάδα εγκαυμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά το πρόσωπό της δεν επανήλθε ποτέ στην προηγούμενη κατάσταση. «Τον αγαπώ πολύ… με αγαπάει πολύ» είπε για τον άνθρωπο που της παραμόρφωσε το πρόσωπο.

Η 20χρονη Μπερφίν Οζέκ, φεύγοντας στις 15 Ιανουαρίου 2019 από το φροντιστήριο για το σπίτι της, στην πόλη Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα) της επαρχίας Χατάι, στην Τουρκία, δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον 23χρονο φίλο της Κασίμ Οζάν Σελτίκ, με τον οποίο είχε χωρίσει πριν λίγο καιρό.

Σε άθλια κατάσταση

Ο Σελτίκ την είχε απειλήσει, λέγοντάς της ότι αν δεν θα την έχει αυτός, δεν θα την έχει κανείς. Και την παραμόρφωσε…

Η Οζέκ νοσηλεύτηκε σε μονάδα εγκαυμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά το πρόσωπό της δεν επανήλθε ποτέ στην προηγούμενη κατάσταση.

Τα σημάδια από την επίθεση είναι έντονα, έχει χάσει την όρασή της από το δεξιό μάτι και έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στα βλέφαρα και τα χείλη.


Η Οζέκ πριν την επίθεση (φωτογραφίες sabah.com.tr)

Μετά την επίθεση που δέχτηκε, η Οζέκ υπέβαλε μήνυση στην αστυνομία κατά του φίλου της, την οποία, αργότερα, απέσυρε καθώς… μετάνιωσε.

Μηνύματα αγάπης

Ο δράστης την είχε βομβαρδίσει με μηνύματα συμφιλίωσης και αγάπης, ικετεύοντας για τη συγχώρεσή της.


Η Οζέκ παραμορφωμένη μετά την επίθεση

Η κοπέλα υποχώρησε και συμφώνησε να αποσύρει τη μήνυσή της: «Εχουμε γράψει πολλά γράμματα ο ένας στον άλλο. Του έχω δώσει τον εαυτό μου. Τον αγαπώ πολύ… με αγαπάει πολύ» είπε.


Με τον πατέρα της και τη μητέρα της

Ωστόσο, μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να επαναφέρει την καταγγελία της.

Ο φίλος της και δράστης της επίθεσης συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 13 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους λόγω της πανδημίας.

Πρόταση γάμου

Μετά την αποφυλάκισή του, έκανε πρόταση γάμου στη… φίλη του και εκείνη δέχτηκε να τον παντρευτεί.


Με τον… αγαπημένο της κατά τη γαμήλια τελετή

Και οι δύο κοινοποίησαν το γεγονός από τα social media, δεχόμενοι οξύ-τατες αντιδράσεις από τους χρήστες.

Ταραγμένος ο πατέρας της νεαρής δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης: «Παντρεύτηκε χωρίς να το ξέρουμε. Πάλεψα για εκείνη χρόνια και τώρα όλα αυτά είναι μάταια».

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Άσκηση «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-22»

Την Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2022 και στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκησης Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ) «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-22», εξετάστηκε επεισόδιο εικονικής εφαρμογής των διαδικασιών αντιμετώπισης ασύμμετρης απειλής αεροσκάφους RENEGADE, σκοπός του οποίου ήταν η εφαρμογή των ενεργειών για την έγκαιρη και αποτελεσματική αναγνώριση

Επίσκεψη στο ΓΕΕΘΑ Κλιμακίου των Εθνικών Στρατιωτικών Αντιπροσώπων των Κρατών – Μελών του ΝΑΤΟ στο SHAPE

Την Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2022, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχτηκε στο ΓΕΕΘΑ τους Εθνικούς Στρατιωτικούς Αντιπροσώπους (National Military Representatives – NMRs) στο SHAPE, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής τους στην Ελλάδα. Κατά τον χαιρετισμό του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε

Νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία, αυτή τη φορά στο χώρο της «μικρής κρουαζιέρας» ιδανική για την ελληνική αγορά του θαλάσσιου τουρισμού

Ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στον διεθνή κλάδο των πολυτελών ξενοδοχείων πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία, αυτή τη φορά στο χώρο της «μικρής κρουαζιέρας», που είναι ιδανική για την ελληνική αγορά του θαλάσσιου τουρισμού. Η Four Seasons

Μια εξαιρετική εκδήλωση πολιτισμού με την συμμετοχή Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ απ’ τον Σύλλογο Περουβιανών Ελλάδας

Μια εξαιρετική εκδήλωση πολιτισμού με την συμμετοχή Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ έγινε προ ημερών στην υπέροχη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά απ’ τον Σύλλογο Περουβιανων Ελλάδας! Τιμήθηκε η πολύ γνωστή στην χώρα της Ψυχολόγος, συγγραφέας και ζωγράφος MARIA ROJO για το