Τους έκαναν “τσακωτούς”πριν μπουν στο πλοίο

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών διακινητών αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που διενεργήθηκαν εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας, με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα, ο οποίος είναι συνοδός σκύλου βιοανίχνευσης, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω ως οδηγοί Φ/Γ οχημάτων με επικαθήμενα, μετέφεραν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός των καμπίνων των εν λόγω οχημάτων, τέσσερις (04) συνολικά αλλοδαπούς στερούμενους νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρουν λάθρα στο εξωτερικό.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω Φ/Γ οχήματα.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΕ προαναγγέλλει «αντίποινα» για τους δασμούς 30% του Τραμπ – Οι πρώτες αντιδράσεις

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε ότι είναι έτοιμη να προβεί σε αντίποινα, αφού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, το Σάββατο απείλησε να επιβάλει δασμούς 30% στο μπλοκ.   Σε επιστολή που εστάλη στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, την Παρασκευή και αναρτήθηκε στο

Η Σιγκαπούρη κορυφαίο ναυτιλιακό κέντρο στον κόσμο – Υποχώρησε ο Πειραιάς και η Αθήνα στην όγδοη θέση

Η  Σιγκαπούρη, για 12η συνεχόμενη χρονιά, αναδείχθηκε ως το κορυφαίο ναυτιλιακό κέντρο στον κόσμο, επιτυγχάνοντας βαθμολογία 99,50 στα 100. Η διαρκής επιτυχία της Σιγκαπούρης αποδίδεται στη στρατηγική της θέση, την ισχυρή διεθνή προοπτική και στο θεσμοθετημένο οικοσύστημα επαγγελματικών ναυτιλιακών υπηρεσιών.

Σε οριακό σημείο ο Πειραιάς: Επτά κρουαζιερόπλοια, 16.800 άνθρωποι στο λιμάνι

Ασφυκτική αναμένεται η κατάσταση σήμερα Σάββατο 12 Ιουλίου, στον Πειραιά, καθώς από τα μεσάνυχτα έως και λίγο πριν τις 05.00 το πρωί κατέπλευσαν στο λιμάνι επτά κρουαζιερόπλοια, δύο εκ των οποίων –το Celebrity Ascent και το Norwegian Viva– ξεπερνούν τα

Ναυτιλία: Κενό ασφαλείας φέρνει η έλλειψη πιστοποιημένων αντιρρυπαντικών πλοίων

Τεράστιο κενό ασφαλείας στο Αιγαίο Πέλαγος από ενδεχόμενο ατύχημα με δεξαμενόπλοιο διαπίστωσε το 1ο Συνέδριο της Ελληνικής Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών & Πλοίων Υποστήριξης Υπεράκτιων Εγκαταστάσεων που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ. Σύμφωνα με τα πρακτικά του συνεδρίου που κωδικοποίησε η

Μετάβαση στο περιεχόμενο