Βροντερό παρών στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, πραγματοποιήσαμε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση μας στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο αλλά και εξωτερικά αυτού έδωσαν βροντερό παρών εκατοντάδες μέλη της Ένωσης μας.

Παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους απευθύνοντας χαιρετισμό ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ Παναγιώτης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριος , ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ, ο Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος.

Παρευρέθησαν ο Υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος κ. ΓΚΑΡΙΛΑΣ Ελευθέριος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος, ο προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού ΑΕΑ Υποστράτηγος κ. ΚΟΝΔΥΛΗΣ Χρήστος , ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ Αστέριος με τους βοηθούς του, ο Ακαδημιάρχης Υποστράτηγος κ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ Χαράλαμπος και σχεδόν το σύνολο των Διευθυντών όλων των Διευθύνσεων του ΑΕΑ και της ΓΑΔΑ, τα Προεδρεία των Περιφερειακών Ενώσεων Αξιωματικών Κρήτης , Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου , Δυτικής Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Επίσης παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ. ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ Νικήτας, ο Υπουργός Υγείας κ. ΠΛΕΥΡΗΣ Θάνος, ο Υπουργός Τουρισμού ΚΙΚΙΛΙΑΣ Βασίλειος, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ Κυριάκος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ΠΕΤΣΑΣ Στέλιος, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ Κώστας, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ Γεώργιος , η Αντιπεριφερειάρχης ΚΟΥΡΗ Μαρία, η υποψήφια βουλευτής ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Όλγα και η υποψήφια βουλευτής ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ Άννα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος ενημέρωσε τα μέλη για τις θέσεις και τις απόψεις μας για τα θέματα που μας απασχολούν , για την υπογραφή του νέου Π. Δ για το βαθμολόγιο των Αξιωματικών το οποίο είναι σε ισχύ και το διεκδικητικό πλαίσιο για θεσμικά, οικονομικά και ασφαλιστικά αιτήματα.

Στο τέλος της Συνέλευσης, ανακηρύχθηκαν ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για την πολύχρονη προσφορά τους στον αστυνομικό συνδικαλισμό και στην Ένωση μας , ως επίτιμος Πρόεδρος ο ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος, ως επίτιμος Αντιπρόεδρος ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Φώτιος και ως επίτιμο μέλος ο ΠΕΤΡΟΥ Νικόλαος.

Νιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε ένα ειλικρινή ευχαριστώ στους συναδέλφους που συμμετείχαν στη Συνέλευση μας και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Η παρουσία τους μας δυναμώνει περισσότερο για νέες διεκδικήσεις και νέους αγώνες.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Γ.Γ. Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρεγάτα «ΨΑΡΑ»: Η ολονύχτια μάχη απέναντι σε drones και βαλλιστικούς πυραύλους

Ήταν η πιο δύσκολη έως τώρα νύχτα για την φρεγάτα «ΨΑΡΑ» στον Κόλπο του Άντεν, με το πλοίο να βρίσκεται συνεχώς σε «κόκκινο» συναγερμό και το σύνολο του πληρώματος σε θέσεις μάχης, καθώς είχε να αντιμετωπίσει ένα μπαράζ επιθέσεων όχι μόνο

Η διάρκεια στον χρόνο αποδεικνύει την αξία της…(*)

Από την υπογραφή της Συνθήκης της Ουάσιγκτον στις 4 Απριλίου 1949 για την ίδρυση της Βόρειο-Ατλαντικής Συμμαχίας, μέχρι και την προχθεσινή πανηγυρική Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον, η αποτροπή του τότε Σοβιετικού και νυν Ρωσικού επεκτατισμού αποτελούσε κοινή πρόκληση για

«Εδώ είναι άγριες οι θάλασσες»

Η πρώτη ειδοποίηση έφτασε το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουλίου. Ένα ακατάλληλο σκαρί γεμάτο ανθρώπους θαλασσόδερνε ανοιχτά της Γαύδου. Το επείγον σήμα βρήκε τον καπετάν Στράτο στη γέφυρα του επιβατηγού «Δασκαλογιάννης». Μετέφερε κοντά στα 400 άτομα, κυρίως τουρίστες, στο παράκτιο

Μετάβαση στο περιεχόμενο