Βροντερό παρών στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, πραγματοποιήσαμε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση μας στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο αλλά και εξωτερικά αυτού έδωσαν βροντερό παρών εκατοντάδες μέλη της Ένωσης μας.

Παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους απευθύνοντας χαιρετισμό ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ Παναγιώτης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριος , ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ, ο Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος.

Παρευρέθησαν ο Υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος κ. ΓΚΑΡΙΛΑΣ Ελευθέριος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος, ο προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού ΑΕΑ Υποστράτηγος κ. ΚΟΝΔΥΛΗΣ Χρήστος , ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ Αστέριος με τους βοηθούς του, ο Ακαδημιάρχης Υποστράτηγος κ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ Χαράλαμπος και σχεδόν το σύνολο των Διευθυντών όλων των Διευθύνσεων του ΑΕΑ και της ΓΑΔΑ, τα Προεδρεία των Περιφερειακών Ενώσεων Αξιωματικών Κρήτης , Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου , Δυτικής Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Επίσης παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ. ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ Νικήτας, ο Υπουργός Υγείας κ. ΠΛΕΥΡΗΣ Θάνος, ο Υπουργός Τουρισμού ΚΙΚΙΛΙΑΣ Βασίλειος, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ Κυριάκος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ΠΕΤΣΑΣ Στέλιος, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ Κώστας, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ Γεώργιος , η Αντιπεριφερειάρχης ΚΟΥΡΗ Μαρία, η υποψήφια βουλευτής ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Όλγα και η υποψήφια βουλευτής ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ Άννα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος ενημέρωσε τα μέλη για τις θέσεις και τις απόψεις μας για τα θέματα που μας απασχολούν , για την υπογραφή του νέου Π. Δ για το βαθμολόγιο των Αξιωματικών το οποίο είναι σε ισχύ και το διεκδικητικό πλαίσιο για θεσμικά, οικονομικά και ασφαλιστικά αιτήματα.

Στο τέλος της Συνέλευσης, ανακηρύχθηκαν ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για την πολύχρονη προσφορά τους στον αστυνομικό συνδικαλισμό και στην Ένωση μας , ως επίτιμος Πρόεδρος ο ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος, ως επίτιμος Αντιπρόεδρος ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Φώτιος και ως επίτιμο μέλος ο ΠΕΤΡΟΥ Νικόλαος.

Νιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε ένα ειλικρινή ευχαριστώ στους συναδέλφους που συμμετείχαν στη Συνέλευση μας και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Η παρουσία τους μας δυναμώνει περισσότερο για νέες διεκδικήσεις και νέους αγώνες.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Γ.Γ. Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης- Η υποδειγματική στάση της δημοκρατικής και ουμανιστικής πατρίδας μας, σε αντιδιαστολή με τον τούρκικο αναθεωρητισμό..

Του Αντιστρατήγου Π.Σ. ε.α. Γιάννη Σταμούλη Με πρόσφατη την επανεκλογή του Προέδρου της εξ ανατολών γείτονας, είναι ιδιαίτερο σημαντικό στην πατρίδα μας, όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, αλλά το κυριότερο, στοιχισμένες στην διεθνή νομιμότητα, ειδικά για τα ζητήματα

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο Γιάννης Αποστολίδης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε… στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να

Αναγκαίοι οι ναυαγοσωστικοί σταθμοί στο Αιγαίο

Πάρης Τσιριγώτης • [email protected] Την ανάγκη ύπαρξης επιχειρησιακού σχεδίου στο Αιγαίο, με τη δημιουργία ναυαγοσωστικών σταθμών για την ταχεία και άμεση αντιμετώπιση έκτακτων ναυτικών συμβάντων, επισημαίνει στη «Ν» ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (ΕΠΡΝ) Παύλος Ξηραδάκης.   Με αφορμή

15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας[Βίντεο]

Ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών διοργάνωσε το, Σάββατο 3 Ιουνίου, την 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας. Πάνω από 80 φουσκωτά σκάφη από όλη την Ελλάδα πέρασαν από την Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου. Το Eviathema επιβιβάστηκε

Μετάβαση στο περιεχόμενο