Υποναύαρχος ΛΣ (εα) Νικ. Σπανάκος: Η δήλωση του για τις εκλογές

Με αυτή τη φωτογραφία και με το παρακάτω περιεχόμενο έδωσε στη δημοσιότητα το μετεκλογικό του μήνυμα ο Υποναύαρχος ΛΣ (εα) Νικ. Σπανάκος σε χθεσινή ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook. Η δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 είναι η ακόλουθη:

«Φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες μου,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω που δώσατε μαζί μου αυτόν τον καλό και τίμιο αγώνα.  Μπορεί να μη γευτήκαμε τη χαρά της προσωπικής νίκης, αλλά όλοι μαζί πετύχαμε να φέρουμε ξανά στο προσκήνιο τις δημοκρατικές μας αξίες.  Η αδιαπραγμάτευτη κοινή πίστη μας στην πολιτική ηθική, έδωσε στην παράταξή μας αποτελέσματα που θα σημάνουν την έναρξη μιας ελπιδοφόρας νέας πορείας.  Πρωταγωνιστώντας και πάλι στα πολιτικό σκηνικό, θα δουλέψουμε για την πατρίδα, την κοινωνία, τη διεύρυνση των κοινωνικών αγαθών, για μια κοινωνία δικαιοσύνης και ευκαιριών για όλους.  

Είμαι χαρούμενος και ευτυχής που με τις ταπεινές μας δυνάμεις συμβάλαμε καθοριστικά στην αναγέννηση της δημοκρατικής μας παράταξης.  Πέρα από κάθε προσωπική φιλοδοξία, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με την ίδια ζέση, το ίδιο πάθος, το ίδιο όραμα για την αξιοπρέπεια των πολλών, των αδυνάμων, για την κοινωνία των πολιτών.  Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και τη θερμή σας υποστήριξη.  Σας διαβεβαιώνω τέλος, ότι και η δική μου υποστήριξη στον καθένα σας είναι δεδομένη από όποιο μετερίζι της πολιτικής κι αν βρεθώ στο μέλλον.  

Ο αγώνας μας συνεχίζεται καθώς οι ιδέες μας σιγά σιγά μετατρέπονται σε ένα πλειοψηφικό ρεύμα που αγκαλιάζει την κοινωνία μας.  Σε αυτόν τον νέο αγώνα θα είμαστε και πάλι μαζί.  

Σας ευχαριστώ!»

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090924091107

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Mόνο το 13% των Ελλήνων γνωρίζει την παγκόσμια πρωτιά της ελληνικής ναυτιλίας, οι νέοι την αγνοούν εντελώς

Τεράστιο έλλειμα ενημέρωσης για τη μεγαλύτερη ναυτιλία του κόσμου, την ελληνόκτητη, έχει η ελληνική κοινωνία. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνεται από έρευνα που διεξήγαγε η Focus Bari, με θέμα: «Οι αντιλήψεις των Ελλήνων και οι προκλήσεις στη Ναυτιλία» σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.005

Κίτρινη κάρτα στην Ελλάδα για τις ώρες εργασίας

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες, πριν ακόμα θεσμοθετηθεί η εξαήμερη εργασία στις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας και σε εκείνες που εφαρμόζουν σύστημα με εναλλασσόμενες βάρδιες. Τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα η «Ν», κάνουν λόγο για ώρες εργασίας

von der Leyen: Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ε. Επιτροπής για 2η φορά

Με 401 ψήφους υπέρ της, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επανεξέλεξε πριν λίγο την κα Ursula von der Leyen για δεύτερη θητεία ως Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για ακόμη μια πενταετία η κα. von der Leyen θα βρίσκεται στο τιμόνι του κύριου

Κριμαία: Ουκρανικά ναυτικά drones έπληξαν τη βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής (βίντεο)

Ουκρανικά ναυτικά drones επιτέθηκαν σε βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής στην Κριμαία, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με στόχο το κέντρο διοίκησης, μια αποθήκη πυρομαχικών και εξοπλισμού, έναν υποσταθμό ισχύος, τεχνικές εγκαταστάσεις και θέσεις πυροβολικού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο