Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Αρχικελευστής ΛΣ ΤΑΤΣΑΚΗΣ Σωτήριος…ΠΑΡΩΝ

Τρισάγιο στην μνήμη του ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗ Λ.Σ. ΤΑΤΣΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, τελέστηκε σήμερα το πρωί στην πύλη του Νέου Λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.

Ήταν 06/12/2009 ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, και περί ώρα 19:30 όταν ο θεός αποφάσισε να «πάρει» κοντά του τον Σωτήρη και ενώ ήταν εν ώρα υπηρεσίας και την στιγμή που πήγαινε να εκτελέσει τα καθήκοντα του και τις διαταγές των ανωτέρων του και να διενεργήσει έλεγχο σε Φ/Γ όχημα στην πύλη του Λιμένα.
Με καταγωγή απο την Φασκομηλιά Θεσπρωτίς και σε ηλικία 33 ετών ,ο θεός αποφάσισε να τον «πάρει» κοντά του,να «πάρει» κάποιον ο οποίος ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Συναδέλφου,Οικογενειάρχη,Φίλου και Ανθρώπου.
Είμαστε περήφανοι όλοι όσοι είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε και να υπηρετήσουμε μαζί του και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμογελό του,την καλοσύνη του,τον επαγγελματισμό και το φιλότιμο του καθώς και την Συναδελφικότητα τον οποίον τον διέκριναν πάντα.
Φίλε ΣΩΤΗΡΗ είμαστε σίγουροι ότι μας κοιτάς και μας προσέχεις από εκεί ψηλά που είσαι,κάνοντας παρέα με τον ΜΑΡΙΝΟ ΖΑΜΠΑΤΗ.
Ελπίζουμε η αξιότιμη Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Σώματος ότι θα δώσει το όνομα του σε ένα από να νέα σκάφη που θα παραληφθούν,ως ελάχιστο  φόρο τιμής αναγνωρίζοντας έτσι την θυσία του στον βωμό του καθήκοντος και της Πατριδας.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι «κρύβεται» πίσω από την αντίδραση της κυβέρνησης για τα ηλεκτρικά και τα πλοία

Η σύσταση του Υπουργείου, δηλαδή της κυβέρνησης να μην εισέρχονται εντός πλοίου ηλεκτρικά οχήματα, με φόρτιση άνω του 40% της συνολικής χωρητικότητας – αυτονομίας, σίγουρα δεν ήταν τυχαία. Η ένστασή μας ήταν ότι το Υπουργείο έπρεπε να λάβει απόφαση και όχι να δώσει το

Στη Σούδα ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου

Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 4.198 επιβάτες σε δίκλινα δωμάτια μέχρι τη μέγιστη χωρητικότητα των 5.510 επιβατών, καθώς και 1.663 άτομα πλήρωμα. Στη Σούδα κατέπλευσε νωρίς το πρωί της Τρίτης (07/05) ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου το “Odyssey

Ηράκλειο: Ταλαιπωρία για 532 επιβάτες του POWER JET, μετά από βλάβη

Απαγορεύτηκε ο απόπλους στο επιβατηγό – οχηματαγωγό “POWER JET”, σημαίας Κύπρου, το πρωί της Τρίτης του Πάσχα, καθώς διαπιστώθηκε αδυναμία εκκίνησης των δεξιών κύριων μηχανών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας. Από Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, αρχικά, απαγορεύτηκε ο απόπλους, ενώ

Επενδυτικό σχέδιο εκατομμυρίων στο λιμάνι του Ηρακλείου

«Στο Ηράκλειο έχουμε ένα επενδυτικό σχέδιο πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, θέλουμε να αναπτύξουμε τον τερματικό σταθμό κρουαζιέρας, να φτιάξουμε ένα μεγάλο ξενοδοχείο, να εστιάσουμε στα φωτοβολταϊκά και την αιολική ενέργεια», αποκάλυψε ο Εμανουέλε Γκριμάλντι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλική

Μετάβαση στο περιεχόμενο