Podcast #10 «Το Εκστρατευτικό Σώμα Ελλάδας δοξάζεται στην Κορέα»

Το ΓΕΕΘΑ, συνεχίζει τη σειρά των podcasts στρατιωτικής θεματολογίας με ένα ιστορικό αφιέρωμα στην παρουσία του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος στην Κορέα, με αφορμή την επέτειο της ηρωικής αντίστασής του κατά τη μάχη στο ύψωμα «381».

Το δέκατο podcast έχει τίτλο «Το Εκστρατευτικό Σώμα Ελλάδας δοξάζεται στην Κορέα», και παρουσιάζει την πλούσια δράση σε ξηρά και αέρα και τα εγκωμιαστικά σχόλια που απέσπασε η συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην πολυεθνική αποστολή που συγκροτήθηκε υπό τα Ηνωμένα Έθνη με σκοπό την αποκατάσταση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας στην κορεατική χερσόνησο.

Στην ηχογράφηση του Podcast συμμετείχε ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας διαβάζοντας τα ιστορικά τεκμήρια.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς θα καταλάβεις αν μια θάλασσα είναι καθαρή

Ζεις σε μια χώρα που σύμφωνα με τους ειδικούς έχει από τις πλέον καθαρές και ασφαλείς για την υγεία σου θάλασσες. Ελάχιστες είναι οι περιοχές στις οποίες δεν είναι ασφαλές να κολυμπήσεις, και αυτό είναι μια εξαιρετική τύχη που έρχεται να

Κύπρος: Αναχώρησε πλοίο με 400 τόνους επισιτιστικής βοήθειας για τη Γάζα

Από την Κύπρο αναχώρησε χθες Σάββατο ένα αναγκαίο φορτίο επισιτιστικής βοήθειας που προορίζεται για τη Γάζα, εβδομάδες μετά τη σοβαρή διακοπή των ανθρωπιστικών προσπαθειών στον πολιορκημένο θύλακα μετά από μια φονική ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που σκότωσε επτά εργαζόμενους της Παγκόσμιας Κεντρικής Κουζίνας (WCK).

Ναυτιλία: Η ταραγμένη Μέση Ανατολή αυξάνει το μεταφορικό κόστος

Μπροστά στο ενδεχόμενο νέων πληθωριστικών πιέσεων βρίσκεται η διεθνής κοινότητα, αφού η εκτροπή των πλοίων γύρω από το νότιο άκρο της Αφρικής, αντί του Σουέζ, έχει αυξήσει το μεταφορικό κόστος καθώς προσθέτει περισσότερα τονομίλια. Σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) του Ηνωμένου

Μετάβαση στο περιεχόμενο