Η Μελίνα Τραυλού ήρθε πρώτη σε ψήφους στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Μια γυναίκα είναι πολύ πιθανόν να αναλάβει το τιμόνι της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, καθώς η Μελίνα Τραυλού ήρθε πρώτη σε ψήφους στις εκλογές για την ανάδειξη του 30μελούς ΔΣ της Ενωσης.

Η Μελίνα Τραυλού πρώτευσε με ευρεία διαφορά, δεύτερη σε σταυρούς ήρθε η Μαρία Αγγελικούση, τρίτος ο Φραγκίσκος Κανελλάκης, τέταρτος ο Νικόλας Βενιάμης και την πεντάδα κλείνει ο Βασίλης Παπαγιαννόπουλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης, Γιώργος Αγγελόπουλος, κατετάγη πολύ μακράν πίσω από τη Μελίνα Τραυλού, η οποία είναι πλέον το φαβορί για να εκλεγεί στη θέση του προέδρου.

Συνολικά, εξελέγησαν 30 μέλη από τους 42 υποψηφίους. Το ΔΣ θα συνέλθει την Πέμπτη για να οριστεί σε Σώμα και να εκλέξει νέο πρόεδρο.

Εάν η Μελίνα Τραυλού επιλεγεί ως πρόεδρος, θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα ηγηθεί της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών από την ίδρυσή της, το 1916.

ΕΛΛΑΔΑ  09/02/2022  07:58
Μελίνα Τραυλού vs Γιώργου Αγγελόπουλου για την προεδρία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών -Tο παρασκήνιο
Ποια είναι η Μελίνα Τραυλού
Η Μελίνα Τραυλού, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κεφαλονιά, διευθύνει τη μοναδική ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς οχημάτων, τη Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises, που ίδρυσε ο πατέρας της Νίκος Τραυλός το 1975. Η ίδια βρίσκεται από πολύ μικρή κοντά στην εταιρεία, την οποία κατάφερε να μεγαλώσει.

Σήμερα ο στόλος της Neptune Lines διαθέτει 18 πλοία και μεταφέρει ετησίως πάνω από ένα εκατομμύριο οχήματα σε 20 χώρες.

Επίσης, η κυρία Τραυλού ίδρυσε πριν από πέντε χρόνια τη Neptune Dry, που διαθέτει στόλο από πέντε φορτηγά πλοία. Είναι εδώ και 15 χρόνια μέλος του ΔΣ της Ενωσης και σήμερα κατέχει τη μία από τις δύο θέσεις γραμματέα της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Η Μελίνα Τραυλού ήρθε πρώτη σε ψήφους στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέταξαν οικογένεια από το πλοίο γιατί είχε φορτισμένο ηλεκτρικό

Όταν ένα πλαίσιο δεν είναι απολύτως σαφές, προκαλεί… αλαλούμ! Όπως έχει προκύψει, εδώ και καιρό, από το ρεπορτάζ του newsauto.gr και την επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και με ναυτιλιακές εταιρείες, που εκτελούν δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού, δεν υπάρχει κάποια

Καιρός: Η πρόβλεψη ανά ημέρα και περιοχή έως και την Κυριακή του Πάσχα

Παρόμοιο με τη Μεγάλη Τετάρτη θα είναι το σκηνικό του καιρού και τη Μεγάλη Πέμπτη με πρόσκαιρες νεφώσεις και βροχές.   Αίθριος θα είναι όμως ο καιρός τη Μεγάλη Παρσκευή, με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο από το απόγευμα. Το

ΟΛΗ: Αύξηση 30% στην επιβατική κίνηση το α΄τετράμηνο

Ανοδικά κινείται η δραστηριότητα του Λιμανιού του Ηρακλείου, όσον αφορά την κρουαζιέρα. Αυτή η άνοδος οφείλεται στο γεγονός ότι επιλέγεται περισσότερο ως προορισμός από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιερόπλοιων, αλλά επίσης και στο ότι πρόκειται για μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά για

Υπ. Ναυτιλίας: Έτσι θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες (14/11/2023 & 16/4/2024) προς τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, για τη μεταφορά οχημάτων εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με τα πλοία της ακτοπλοΐας, με σκοπό

Μετάβαση στο περιεχόμενο