Στα γραφεία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. η Βουλευτής Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού

Τα γραφεία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. επισκέφτηκε σήμερα η Βουλευτής Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού. Η κα Μονογυιού για μια ακόμη φορά εξέφρασε το θαυμασμό της για το έργο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τα στελέχη του οποίου παρακολουθεί στενά από τα νησιά των Κυκλάδων όπου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό υπηρεσιακά, ενώ δεν παραλείπει σε κάθε ευκαιρία, που της παρουσιάζεται να τους παρέχει κάθε δυνατή στήριξη.

Επίσης, διαβεβαίωσε την Ομοσπονδία μας ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί μας για την επίτευξη των πάγιων αιτημάτων μας.

Στη συνάντηση παρευρίσκονταν ο Α’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και Πρόεδρος της Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής, Πειραιά & Νήσων Κουζής Βασίλειος, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και Πρόεδρος της Ε.Π.Λ.Σ.  Ανατολικής Κρήτης Σφακιανάκης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και Πρόεδρος της Ε.Π.Λ.Σ. Βορειοδυτικής Ελλάδας Δροσόπουλος Αλέξανδρος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής, Πειραιά & Νήσων Στρατης Ευστράτιος, η Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Λ.Σ. Βορειοδυτικής Ελλάδας Θεοδωράκη Βασιλική, ο Ταμίας της Ε.Π.Λ.Σ. Βορειοδυτικής Ελλάδας Παϊραμίδης Θεόδωρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Λ.Σ. Ανατολικής Κρήτης Σαραντίδης Ιωάννης.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαγοκέφαλοι, λεοντόψαρα και δεκάδες ξενικά είδη: Γιατί γεμίζουν οι ελληνικές θάλασσες με «εισβολείς»

Οι ελληνικές θάλασσες αλλάζουν με ρυθμούς που μέχρι πρόσφατα θα θεωρούνταν απίθανοι. Η άνοδος της θερμοκρασίας, η κλιματική αλλαγή και η αυξημένη θαλάσσια διασύνδεση έχουν ανοίξει τον δρόμο για την εγκατάσταση δεκάδων ξενικών ειδών στις ελληνικές ακτές, μεταμορφώνοντας σταδιακά τα θαλάσσια οικοσυστήματα της Μεσογείου. Το φαινόμενο αυτό

Stuttgarter Zeitung: «Σε ποιον ανήκει το Αιγαίο;»

Η Stuttgarter Zeitung φιλοξενεί ρεπορτάζ για την πολυετή νομική διαμάχη Ελλάδας–Τουρκίας για το προκλητικό τουρκικό τουριστικό σλόγκαν «Turkaegean» (Τουρκικό Αιγαίο). Το δημοσίευμα επισημαίνει: «Πολλοί άνθρωποι συνδέουν αυθόρμητα το Αιγαίο με ελληνικά νησιά διακοπών όπως η Μύκονος, η Πάρος ή η Σαντορίνη. Οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, από την

Aνοικτά σύνορα εντός ΕΕ απαιτεί η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τη Γερμανία και οκτώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες να τερματίσουν τους ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα εντός του Χώρου Σένγκεν. Σύμφωνα με την Επιτροπή, εκτός από τη Γερμανία, η Αυστρία, η Δανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία,