Ρόδος: Καταδικάστηκε ο καθηγητής που είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια του

Η Ρόδος παρακολουθούσε για 3 χρόνια την υπόθεση, που άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο πατέρας της 14χρονης έκανε μήνυση στον εκπαιδευτικό.

Ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου αναβίωσε χθες (20-06-2022) η πολύκροτη υπόθεση με κατηγορούμενο για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για πρόκληση σωματικής βλάβης έναν 52χρονο εκπαιδευτικό, που καταμηνύθηκε από έναν 49χρονο πατέρα 14χρονης μαθήτριας.

Το δικαστήριο έπαυσε υπό όρους την κατηγορία για πρόκληση σωματικής βλάβης και τον έκρινε ένοχο διατάραξης οικιακής ειρήνης απορρίπτοντας το αίτημα για αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου. Του επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με 3ετή αναστολή.

Ο εκπαιδευτικός φέρεται την 30ή Νοεμβρίου 2019 στις 03.00 τη νύχτα να μπήκε παράνομα σε περικλεισμένο χώρο της πολυκατοικίας του 49χρονου και να του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Ο 49χρονος είχε επιστρέψει τότε στον Αρχάγγελο, με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του και τη στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο διαπίστωσαν ότι τους περίμενε ο κατηγορούμενος.

Όπως υποστήριξε ο 49χρονος μόλις αντίκρυσε την ανήλικη της είπε «γύριζες έξω» και ακολούθως επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Εκείνος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο κατηγορούμενος, που είχε ακινητοποιηθεί από τον πατέρα, φέρεται να του είπε ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία ενημερώθηκε και για την μεταξύ τους σχέση. Η ανήλικη σε κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε αρχικά φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το σχολείο της και όταν μετατέθηκε από αυτό, είχαν επαφές μέσω του facebook.

H σχέση αυτή εξελίχθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές. Τόνισε ότι ήταν καλός μαζί της ότι της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και παραπέρα ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του.

πηγή: dimokratiki.gr

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ανθρώπινο δυναμικό, η «μαύρη τρύπα» των Ενόπλων Δυνάμεων

Καλές οι αγορές όπλων, ανθρώπινο δυναμικό που θα βρεθεί για να τα χειριστεί αφού οι νέοι γυρίζουν την πλάτη τους στις στρατιωτικές σχολές. Ο Ν. Δένδιας συχνά – πυκνά μιλάει για τη χακί «Ατζέντα 2030» που προβλέπει τον ριζικό εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Καμία αντίρρηση

Πανελλαδικές 2026: Οι Bάσεις της Ναυτιλίας

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, 23ης Ιουλίου 2026, τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω πανελλαδικών εξετάσεων. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω της σχετικής πλατφόρμας, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Η σχολή που πέρασε μόλις… ένας υποψήφιος

Δείτε όλες τις Σχολές και τα τμήματα που «ανοίγουν πόρτες» με μονοψήφιο αριθμό εισακτέων Οι Βάσεις εισαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων 2026, ανέδειξαν περιφερειακά και εξειδικευμένα τμήματα ΑΕΙ που καλούνται πλέον να λειτουργήσουν με ελάχιστους νέους φοιτητές στα έδρανά τους. Η πιοκραυγαλέα περίπτωση καταγράφεται

Γερμανικός στρατός: Γιατί λείπουν οι γυναίκες;

Να καταταγώ στον στρατό; Σε καμία περίπτωση! Για τις νεαρές γυναίκες από τις οποίες η DW πήρε συνέντευξη στο Βερολίνο, η θητεία στις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκτός συζήτησης. «Δεν ταιριάζει στα σχέδιά μου για σπουδές και εργασία», υποστηρίζει μία από τις