Κορυφώνεται η κίνηση στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας, Λαυρίου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του καλοκαιριού από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ το Λιμενικό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών και των οχημάτων.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα Σάββατο, θα πρέπει να βρίσκονται νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στου περιμετρικούς δρόμους.

Από το λιμάνι του Πειραιά, έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 24 δρομολόγια για νησιά Αιγαίου και Κρήτη, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 12 με επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία και 24 με υδροπτέρυγα, 14 δρομολόγια από τη Ραφήνα και 8 από το Λαύριο.

Χθες, Παρασκευή 22/07, η κίνηση και από τους τρεις λιμένες ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι, ενώ αναχώρησαν για κάποιο νησί του Αιγαίου τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα συνολικά 23.564 επιβάτες, 4.027 οχήματα,764 φορτηγά και 627 δίκυκλα.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 41 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 9.373 επιβάτες 1.033 ΙΧ οχήματα, 33 φορτηγά και 396 δίκυκλα.

Από τη Ραφήνα έγιναν 17 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν για κάποιο νησί των Κυκλάδων 9.166 επιβάτες, 1.908 ΙΧ οχήματα 87 φορτηγά και 230 δίκυκλα.

Από το Λαύριο έγιναν 11 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 3.811 επιβάτες 950 ΙΧ 45 φορτηγά και 107 δίκυκλα.

Κορυφώνεται η κίνηση στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας, Λαυρίου

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερες στους δρόμους: Νέος διαγωνισμός για το έργο των 88 εκατ. ευρώ

Σε τροχιά επανεκκίνησης εισέρχεται ένα από τα μεγαλύτερα έργα ψηφιακού εκσυγχρονισμού που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση 1.000 καμερών καταγραφής τροχαίων παραβάσεων κατατέθηκε προς δημοσίευση στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα

Το Κίεβο ανέλαβε την ευθύνη για το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα -Απολογία προς την Ελλάδα μετά το διάβημα

Την ευθύνη για το drone που εντοπίστηκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κοντά στη Λευκάδα, ανέλαβε επίσημα η Ουκρανία, απαντώντας στο αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας που υπέβαλε η Αθήνα προς το Κίεβο στα τέλη Μαΐου. Η απάντηση της ουκρανικής πλευράς ήρθε μέσω

Καρυστιανού: Ο Τσίπρας λέει ψέματα, μπορεί εύκολα το «όχι» να το κάνει «ναι» – Θα έχουμε αυτοδυναμία την επομένη των εκλογών

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Μαρία Καρυστιανού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι επαγγελματίας πολιτικός που λειτουργεί όπως οι επαγγελματίες πολιτικοί: «Λέει ψέματα», τόνισε η κα. Καρυστιανού και πρόσθεσε: «Μπορεί πολύ εύκολα το “όχι” να το κάνει “ναι”, να υποσχθεί

Ο Ανδρουλάκης βάζει τέλος στα λεγόμενα Δούκα για συνεργασίες: «Το ΠΑΣΟΚ δε θα παίξει ρόλο κομπάρσου», είπε στο ΠΣ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παίξει κανέναν ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό», ήταν το ηχηρό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη στο Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Δούκα για ανοιχτούς διαύλους στις προοδευτικές δυνάμεις.