Σκιάθος: Τα τελευταία λόγια του επιχειρηματία λίγο πριν αυτοκτονήσει – Νέα στοιχεία για τα οικονομικά προβλήματά του

Είχε εξαντλήσει κάθε διέξοδο στις πόρτες των τραπεζών, που άρχισαν να βγάζουν στο «σφυρί» την περιουσία του και φέρεται να απευθύνθηκε σε τοκογλύφο ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε στη Σκιάθο.

Στο σημείωμα που άφησε ο επιχειρηματίας, ο οποίος κρεμάστηκε, κατονομάζει έναν τοκογλύφο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Η Αστυνομία κρατά μυστικές τις έρευνες σε συνεργασία με την εισαγγελία, που σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε εντολή να διαπιστωθεί εάν το πρόσωπο που αναφέρει ο αυτόχειρας είναι υπαρκτό και ποια η δράση του.

Στο νησί έχουν όμως ανοίξει τα στόματα.

Επιχειρηματίες, που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον αυτόχειρα, μιλώντας στα gegonota.news αναφέρθηκαν στο πρόσωπο που κατονομάζει ο αυτόχειρας καθώς στη Σκιάθο όλα δείχνουν πως είναι «κοινό μυστικό» το περιεχόμενο του σημειώματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν άνδρα που εμπλέκεται σε «προστασίες» και που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αδικαιολόγητο πλουτισμό, εκμεταλλευόμενος πρόσωπα που βρίσκονται σε ανάγκη. Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές «δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές».

«Δανεισμός με όρους μαφίας. Αυτό ζούσε ο φίλος μας. Ήταν ένας επαγγελματίας με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του στον κλάδο του, αλλά κανείς δεν περίμενε να αυτοκτονήσει. Στο νησί έτσι πάνε τα πράγματα. Αποτυγχάνεις κάπου, πετυχαίνεις κάπου αλλού. Ο τουρισμός έχει ευκαιρίες για όλους», είπε επαγγελματίας με μεγάλη δραστηριότητα στον τουριστικό τομέα.

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν στην ύπαρξη κυκλώματος στη Σκιάθο καθώς ο εμπλεκόμενος με την υπόθεση δεν δικαιολογείται να «γυρίζει» στην αγορά μεγάλα ποσά. Οι καταθέσεις που θα ληφθούν αφορούν σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος του αυτόχειρα και συνεργάτες του στον επαγγελματικό τομέα.

«Πάω να τραβήξω φωτογραφίες»

Οι στενοί συγγενείς του επιχειρηματία από τη Σκιάθο που έβαλε τέλος στη ζωή του, στις καταθέσεις που έδωσαν την Πέμπτη υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν την έκταση του οικονομικού προβλήματος, που αντιμετώπιζε.

Άγνοια για το μέγεθος του οικονομικού ανοίγματος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, φέρονται να δήλωσαν και η σύζυγός του με τις αδελφές του. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν γνωστά αλλά οι συγγενείς του δεν τα θεωρούσαν ικανά να τον οδηγήσουν στην αυτοκτονία και να αφήσει ορφανά τα παιδιά του. Επίσης στις καταθέσεις τους είπαν πως δεν γνώριζαν για την εμπλοκή του με τοκογλύφο.

Οι τελευταίες του λέξεις πριν φύγει από το σπίτι προχθές το απόγευμα ήταν πως θα πήγαινε στη βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Αγία Ελένη, προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες για να τις «ανεβάσει» σε πλατφόρμα. Οι πληροφορίες θέλουν να διαπραγματευόταν ακόμη ένα σπίτι για να το επινοικιάσει για τουριστική μίσθωση.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ανθρώπινο δυναμικό, η «μαύρη τρύπα» των Ενόπλων Δυνάμεων

Καλές οι αγορές όπλων, ανθρώπινο δυναμικό που θα βρεθεί για να τα χειριστεί αφού οι νέοι γυρίζουν την πλάτη τους στις στρατιωτικές σχολές. Ο Ν. Δένδιας συχνά – πυκνά μιλάει για τη χακί «Ατζέντα 2030» που προβλέπει τον ριζικό εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Καμία αντίρρηση

Πανελλαδικές 2026: Οι Bάσεις της Ναυτιλίας

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, 23ης Ιουλίου 2026, τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω πανελλαδικών εξετάσεων. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω της σχετικής πλατφόρμας, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Η σχολή που πέρασε μόλις… ένας υποψήφιος

Δείτε όλες τις Σχολές και τα τμήματα που «ανοίγουν πόρτες» με μονοψήφιο αριθμό εισακτέων Οι Βάσεις εισαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων 2026, ανέδειξαν περιφερειακά και εξειδικευμένα τμήματα ΑΕΙ που καλούνται πλέον να λειτουργήσουν με ελάχιστους νέους φοιτητές στα έδρανά τους. Η πιοκραυγαλέα περίπτωση καταγράφεται

Γερμανικός στρατός: Γιατί λείπουν οι γυναίκες;

Να καταταγώ στον στρατό; Σε καμία περίπτωση! Για τις νεαρές γυναίκες από τις οποίες η DW πήρε συνέντευξη στο Βερολίνο, η θητεία στις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκτός συζήτησης. «Δεν ταιριάζει στα σχέδιά μου για σπουδές και εργασία», υποστηρίζει μία από τις