Θάνατος δοκίμου: Το χάμπουργκερ και το μιλκσέικ που προκάλεσαν δηλητηρίαση στην 19χρονη – Σήμερα η νεκροψία

Σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου αναμένεται να διεξαχθεί η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που έφυγε από τη ζωή, όταν ανέβασε μυστηριωδώς πολύ υψηλό πυρετό κατά τη διάρκεια του πρώτου της εκπαιδευτικού ταξιδιού με το Πολεμικό Ναυτικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έως τώρα το πλοίο Προμηθέας έδεσε στην Τυνησία και το πλήρωμα βγήκε για βόλτα και φαγητό. Η 19χρονη δόκιμος φέρεται να μοιράστηκε ένα μπέργκερ και ένα μιλκσέικ με φίλη της. Όταν επέστρεψαν στο πλοίο, 15 μέλη του πληρώματος παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Μάλιστα συμφοιτήτρια της Θάλειας ανέβασε πυρετό για περίπου δύο ημέρες που έφτασε μέχρι και 38 όμως στη συνέχεια έγινε καλά.

Η Θάλεια η οποία είχε προσφάτως περάσει κορονοϊό, και ίσως ο οργανισμός της να ήταν πιο αδύναμος, εκτός από πυρετό, παρουσίασε πρήξιμο στο πόδι, ενώ είχε και σημάδια ουρολοίμωξης. Ο γιατρός του πλοίου έκρινες ότι η νεαρή κοπέλα δεν έχριζε άμεσης διακομιδής σε νοσοκομείο.

Όταν τελικά το πλοίο έδεσε στο λιμάνι της Νάπολης στην Ιταλία η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο της πόλης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ενώ η 19χρονη παρέμενε στην ίδια κατάσταση, χρειάστηκε το πλοίο στο οποίο υπηρετούσε, το οποίο είναι γενικής υποστήριξης, να δώσει πετρέλαιο στην φρεγάτα Κανάρης. Πρόκειται για διαδικασία που γίνεται εν πλω, με μειωμένη ταχύτητα και διαρκεί περίπου 3 ώρες. Υπήρξε έτσι μία καθυστέρηση στον ελλιμενισμό του Προμηθέα στη Νάπολη που μένει να αποδειχθεί αν έπαιξε ρόλο στην τραγική κατάληξη για την άτυχη κοπέλα.

Μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας που γίνεται στην Ιταλία, η σορός της κοπέλας συνοδεία των γονέων της που μετέβησαν στην Ιταλία θα επιστρέψει στη Λάρισα όπου και θα κηδευθεί την επομένη.

ethnos.gr

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: Ο Μητσοτάκης, τα κοινοτικά κονδύλια και μια εθνική επιτυχία – Άρθρο παρέμβαση

Την Τετάρτη το ΚΥΣΕΑ έλαβε μια απόφαση που μπορεί να χαρακτηριστεί εθνική επιτυχία. Έδωσε το ΟΚ να δημιουργηθεί μια νέα εταιρεία (Joint Venture) με την συμμετοχή της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)  και της  του τσεχικού Czechoslovak Group (CSG). Η νέα αυτή εταιρεία θα παράγει οβίδες όλων των

Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές «σαρώνουν» τις παραγγελίες νέων τάνκερ το 2024

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν τον πρώτους μήνες του 2024 οι παραγγελίες τάνκερ διεθνώς, με τους Έλληνες εφοπλιστές να πρωταγωνιστούν. Σύμφωνα με την Rebecca Galanopoulos Jones, αναλύτρια της Veson Nautical, μέχρι στιγμής φέτος, έχουν προστεθεί 104 τάνκερ στο παγκόσμιο βιβλίο παραγγελιών, έναντι 79 την ίδια περίοδο πέρυσι, αύξηση

C-130J vs C-390 Millenium: Μάχη «γιγάντων» για το επόμενο μεταφορικό της Πολεμικής Αεροπορίας

*Του Κώστα Σαρικά Μπορεί το Αεροπορικό Επιτελείο, με δεδομένη και την οικονομική στενότητα, να έχει αποφασίσει ότι τα επόμενα χρόνια οι ανάγκες σε μεταφορικά αεροσκάφη θα καλύπτονται από το στόλο των C-130 αλλά και τα μικρότερα αλλά εξαιρετικά αξιόπιστα και πολύ πιο

Σταύρωση και δημοκρατία

Τι είναι η δημοκρατία; Επικοινωνία και συναίνεση; Ή αγωνιστικός πλουραλισμός και θεσμοποιημένη αντιπαλότητα; Η δεύτερη θεώρηση τονίζει ότι το άνθος της δημοκρατίας θάλλει στο μεταφυσικό κενό, στην άρνηση να βρούμε τελεσίδικο νόημα στον κόσμο και στον δημιουργό του, κατά τρόπο

Μετάβαση στο περιεχόμενο