Τρόμος στον αέρα: Καταστράφηκε το ρύγχος αεροπλάνου όταν έπεσε σε καταιγίδα (Βίντεο)

Η σφοδρή καταιγίδα κατέστρεψε το ρύγχος του αεροσκάφους, με τον κυβερνήτη να προβαίνει σε αναγκαστική προσγείωση για λόγους ασφαλείας.

Έρευνα ξεκίνησε σήμερα η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Παραγουάης, αναφορικά με την αναγκαστική προσγείωση στην οποία προέβη ο κυβερνήτης της πτήσης LA1325 της LATAM Airlines, τονίζοντας ότι το ρύγχος του αεροσκάφους είχε υποστεί σοβαρή ζημιά εν μέσω σφοδρής καταιγίδας.

Αναλυτικότερα, το Airbus A320 ανήκει στη θυγατρική της προαναφερθείσας αεροπορικής εταιρείας στην Παραγουάη (LATAM Airlines Paraguay) και κατά την διάρκεια της πτήσης του αργά το βράδυ της Τετάρτης συνάντησε ακραίες καιρικές συνθήκες, ενώ πετούσε από την Ασουνσιόν με προορισμό το Σαντιάγο της Χιλής.

Οι επιβάτες έζησαν στιγμές τρόμου, με ορισμένους εξ’ αυτών να καταγράφουν την στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ στα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι το αεροπλάνο τραντάζεται με τις αστραπές να διακρίνονται έξω από τα παράθυρά του.

 

 

 

 

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στην πρωτεύουσα της Παραγουάης, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί μεταξύ των επιβατών και των μελών του πληρώματος, αλλά οι εικόνες από το διαλυμένο ρύγχος και τις ρωγμές στο τζάμι του πιλοτηρίου συνεχίζουν να σοκάρουν.

Η αεροπορική εταιρεία τόνισε ότι «οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος είναι καλά» και ότι το Airbus A320 υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση γύρω στις 23:00 (τοπική ώρα) εξαιτίας «ακραίων καιρικών συνθηκών». Αντίστοιχα, ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Παραγουάης (DINAC) δήλωσε ότι το αεροσκάφος βρέθηκε αντιμέτωπο με «πρωτόγνωρη καταιγίδα».

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κατάνυξη γιορτάστηκε η Ανάσταση σε όλη την Ελλάδα

Σε κλίμα συγκίνησης και προσμονής τελέστηκε σε όλη τη χώρα η ακολουθία της Αναστάσεως, με πλήθος πιστών να συρρέει στους ναούς για το «Χριστός Ανέστη». Στην Αθήνα, η Αναστάσιμη Αρχιεπισκοπική Θεία Λειτουργία έγινε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου

«Η εορτή των εορτών, η πανήγυρις των πανηγύρεων…» – Το Πάσχα στο Άγιον Όρος

Το Πάσχα, η κορυφαία γιορτή της Ορθοδοξίας γιορτάζεται σήμερα στο Άγιον Όρος, όπως και σε όλο τον Ορθόδοξο κόσμο, με κατάνυξη, ευλάβεια και βυζαντινή λαμπρότητα. «Η εορτή των εορτών, η πανήγυρις των πανηγύρεων…». Η αποκορύφωση της λατρείας. Τα σήμαντρα και

Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: Ο Μητσοτάκης, τα κοινοτικά κονδύλια και μια εθνική επιτυχία – Άρθρο παρέμβαση

Την Τετάρτη το ΚΥΣΕΑ έλαβε μια απόφαση που μπορεί να χαρακτηριστεί εθνική επιτυχία. Έδωσε το ΟΚ να δημιουργηθεί μια νέα εταιρεία (Joint Venture) με την συμμετοχή της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)  και της  του τσεχικού Czechoslovak Group (CSG). Η νέα αυτή εταιρεία θα παράγει οβίδες όλων των

Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές «σαρώνουν» τις παραγγελίες νέων τάνκερ το 2024

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν τον πρώτους μήνες του 2024 οι παραγγελίες τάνκερ διεθνώς, με τους Έλληνες εφοπλιστές να πρωταγωνιστούν. Σύμφωνα με την Rebecca Galanopoulos Jones, αναλύτρια της Veson Nautical, μέχρι στιγμής φέτος, έχουν προστεθεί 104 τάνκερ στο παγκόσμιο βιβλίο παραγγελιών, έναντι 79 την ίδια περίοδο πέρυσι, αύξηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο