Πήγε να ταξιδέψει με το πλοίο κι είχε ραντεβού με το θάνατο!

Σοκ με τον Ανωγειανό πρώην αστυνομικό που παρασύρθηκε στην παραλιακή

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Ανώγεια από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα του 65χρονου Χαράλαμπου Σκουλά, πρώην αστυνομικού, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης παρασύρθηκε από διερχόμενο αγροτικό φορτηγάκι στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Ο άτυχος 65χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να ταξιδέψει με το πλοίο, είχε μεταβεί σε σημείο της παραλιακής για να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του. Ενώ κινούνταν πεζός στον δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από το όχημα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Τραγική λεπτομέρεια, το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής και τον περίμενε να επιστρέψει.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, η θανατηφόρα παράσυρση σημειώθηκε στην είσοδο του λιμανιού στο Ηράκλειο και παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, ο 65χρονος υπέκυψε, ενώ ο 63χρονος οδηγός του αγροτικού συνελήφθη από τους Λιμενικούς.

Ο Χαράλαμπος Σκουλάς, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Ανώγεια, ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και τα τελευταία χρόνια η οικογένειά του διατηρούσε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου. Σύμφωνα με το anogi.gr, πολλοί ήταν οι συγχωριανοί του Χαράλαμπου Σκουλά που μετέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο ΠΑΓΝΗ όπου βρισκόταν η σορός του άτυχου άνδρα, θέλοντας να συμπαρασταθούν στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Εξάλλου, στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας επισημαίνονται τα εξής:

“Τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα, βραδινές ώρες χθες, στη διασταύρωση των λεωφόρων Νεάρχου και Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο, όταν Φ.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 63χρονο παρέσυρε 65χρονο πεζό.
Από το περιστατικό τραυματίστηκε ο 65χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 63χρονος, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής”
.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία – Πότε καταβάλλεται, πού εξαργυρώνεται

Σε περισσότερους από 145.000 ανέρχονται οι νέοι 18 και 19 ετών, οι οποίοι θα λάβουν φέτος την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ στο πλαίσιο του Youth Pass 2024. Πιο αναλυτικά, στους 69.825 ανήλθαν οι νέοι 18 ετών που υπέβαλαν τη σχετική

Oι «Denial» S-400 στο επίκεντρο της «Ramstein Flag 24» και ο περίεργος ρόλος της Τουρκίας

*Του Κώστα Σαρικά Σενάρια καταστολής της αεράμυνας της Ρωσίας με έμφαση στα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 αναμένεται να βρεθούν  στο επίκεντρο της μεγαλύτερης αεροπορικής άσκησης του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη η οποία διοργανώνεται από την Ελλάδα το προσεχές φθινόπωρο. Ο σχεδιασμός της «Ramstein Flag

Red Arrows: Οι Βρετανοί πιλότοι «έκλεψαν τις εντυπώσεις» με τους εκπληκτικούς ελιγμούς τους [pics, vid]

Το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF), «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τους εκπληκτικούς ελιγμούς που πραγματοποίησε κατά την διάρκεια σημερινής αεροπορικής επίδειξης στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου. Όπως συνηθίζουν άλλωστε, τα «Κόκκινα Βέλη» της ιστορικής RAF κατάφεραν να

Μέσι: Η διάσημη χαρτοπετσέτα που άλλαξε τη ζωή του Αργεντινού πωλήθηκε για αστρονομικό ποσό

Η τεράστια ιστορία του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα ξεκίνησε στις 14 Δεκεμβρίου 2000, στο τραπέζι ενός τένις κλαμπ. Τότε ήταν που οι Καταλανοί δεσμεύθηκαν να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό, σε ηλικία 13 ετών. “Στην Βαρκελώνη στις 14 Δεκεμβρίου του 2000 παρόντος του Μινγκέλα και

Μετάβαση στο περιεχόμενο