Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον κρατούμενο που έπεσε στην θάλασσα από το Νήσος Σάμος (video)

Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα στα Ψαρά η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης ενός άνδρα, που έπεσε στην θάλασσα και ενώ γινόταν -συνοδεία αστυνομικών- η μεταγωγή του με πλοίο στις φυλακές της Χίου.

 

Λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα και όταν το πλοίο “Νήσος Σάμος“, που είχε ξεκινήσει στις 8 χθες το βράδυ από Πειραιά με προορισμό Ψαρά – Χίο – Μυτιλήνη, βρισκόταν μεσοπέλαγα, ο κρατούμενος ζήτησε από του αστυνομικούς να βγει στο κατάστρωμα και να κάνει ένα τσιγάρο.

Ωστόσο ο 44χρονος πήδηξε στην θάλασσα. Αμέσως ενημερώθηκε το πλήρωμα και ακινητοποιήθηκε το καράβι, καθώς και το Υπουργείο Ναυτιλίας. Ξεκίνησε άμεσα η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, με σκάφη του λιμενικού και παραπλέοντα, που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ λίγη ώρα αργότερα στις 4 τα ξημερώματα, στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο Super Puma. Mε το φως της ημέρας συνέδραμε και ελικόπτερο του λιμενικού σώματος, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. 

Ρεπορτάζ: Μυρσίνη Τζινέλλη

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι η ιδανική ηλικία συνταξιοδότησης για την υγεία σου

Ένας από τους άγραφους νόμους της ζωής είναι πως όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Θα μπορούσε, λοιπόν, να πει κάποιος πως ένας από τους τρόπους που έχουμε για να διαφυλάσσουμε τη ψυχική μας υγεία –υπό την όποια συνθήκη και στην όποια σχέση–

Πώς θα καταλάβεις αν μια θάλασσα είναι καθαρή

Ζεις σε μια χώρα που σύμφωνα με τους ειδικούς έχει από τις πλέον καθαρές και ασφαλείς για την υγεία σου θάλασσες. Ελάχιστες είναι οι περιοχές στις οποίες δεν είναι ασφαλές να κολυμπήσεις, και αυτό είναι μια εξαιρετική τύχη που έρχεται να

Κύπρος: Αναχώρησε πλοίο με 400 τόνους επισιτιστικής βοήθειας για τη Γάζα

Από την Κύπρο αναχώρησε χθες Σάββατο ένα αναγκαίο φορτίο επισιτιστικής βοήθειας που προορίζεται για τη Γάζα, εβδομάδες μετά τη σοβαρή διακοπή των ανθρωπιστικών προσπαθειών στον πολιορκημένο θύλακα μετά από μια φονική ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που σκότωσε επτά εργαζόμενους της Παγκόσμιας Κεντρικής Κουζίνας (WCK).

Μετάβαση στο περιεχόμενο