ΕΑΑΛΣ: Έκφραση συλλυπητηρίων για το ατύχημα στα Τέμπη

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση της Ε.Α.Α.Λ.Σ. που δημοσιεύθηκε πριν λίγο στην ιστοσελίδα της:

“Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα, αυτή η μεγάλη εθνική συμφορά, μας έχει συγκλονίσει όλους και όλες.  Αυτή την ώρα οι κρατικές Αρχές και υπηρεσίες σφίγγουν τα δόντια και κάνουν τα πάντα για να αμβλύνουν τον αδιανόητο ανθρώπινο πόνο που σκέπασε τη χώρα μας.

Από τα ξημερώματα καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σταθούν δίπλα στους τραυματίες και τις οικογένειες των θυμάτων με κάθε τρόπο.  Με απόλυτη διαφάνεια και ταχύτητα, με τους πολίτες στο πλευρό τους, αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα και αυτή τη μεγάλη κρίση.

Οι ευθύνες θα αποδοθούν όπως πρέπει, εκεί που πρέπει και στο χρόνο που πρέπει.  Τώρα είναι η ώρα της ανθρωπιάς και της βουβής συμπαράστασης.  Η χώρα μας βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος.

Τα θύματα αυτού του τραγικού δυστυχήματος είναι αδέρφια μας και παιδιά μας.  Πονάμε όλοι δίπλα στις φυσικές τους οικογένειες.

Ως ελάχιστη συμπαράσταση στο βαθύ πόνο της απώλειάς τους, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας εκφράζουμε θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μας._”

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαγοκέφαλοι, λεοντόψαρα και δεκάδες ξενικά είδη: Γιατί γεμίζουν οι ελληνικές θάλασσες με «εισβολείς»

Οι ελληνικές θάλασσες αλλάζουν με ρυθμούς που μέχρι πρόσφατα θα θεωρούνταν απίθανοι. Η άνοδος της θερμοκρασίας, η κλιματική αλλαγή και η αυξημένη θαλάσσια διασύνδεση έχουν ανοίξει τον δρόμο για την εγκατάσταση δεκάδων ξενικών ειδών στις ελληνικές ακτές, μεταμορφώνοντας σταδιακά τα θαλάσσια οικοσυστήματα της Μεσογείου. Το φαινόμενο αυτό

Stuttgarter Zeitung: «Σε ποιον ανήκει το Αιγαίο;»

Η Stuttgarter Zeitung φιλοξενεί ρεπορτάζ για την πολυετή νομική διαμάχη Ελλάδας–Τουρκίας για το προκλητικό τουρκικό τουριστικό σλόγκαν «Turkaegean» (Τουρκικό Αιγαίο). Το δημοσίευμα επισημαίνει: «Πολλοί άνθρωποι συνδέουν αυθόρμητα το Αιγαίο με ελληνικά νησιά διακοπών όπως η Μύκονος, η Πάρος ή η Σαντορίνη. Οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, από την

Aνοικτά σύνορα εντός ΕΕ απαιτεί η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τη Γερμανία και οκτώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες να τερματίσουν τους ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα εντός του Χώρου Σένγκεν. Σύμφωνα με την Επιτροπή, εκτός από τη Γερμανία, η Αυστρία, η Δανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία,