Ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» στην ΑΕΝ Χανίων – 600 σπουδαστές ανακάλυψαν τις επιλογές τους για το πρώτο τους ταξίδι (φωτό)

Γνωριμία των 600 σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης με εκπροσώπους ναυτιλιακών εταιριών

Εξακόσιοι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης είχαν την ευκαιρία το πρωί της Παρασκευής να κάνουν μια πρώτη «επαφή» με εκπροσώπους ναυτιλιακών εταιριών και να εξερευνήσουν τις επιλογές του.

Αρκετές ναυτιλιακές εταιρίες είχαν στήσει μικρά κιόσκια όπου σπουδαστές της Ακαδημίας επισκέπτονταν με στόχο α γνωρίσουν καλύτερα την κάθε εταιρία και να γίνει μια πρώτη επαφή.

Σκοπός της σημερινής ημερίδας ήταν οι σπουδαστές συνομίλησαν με εκπροσώπους ναυτιλιακών εταιριών και να λύσουν τυχόν απορίες αλλά και να αποκτήσουν περισσότερες πληροφορίες ώστε να είναι όσο τον δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για το πρώτο τους ταξίδι.

Σε δηλώσεις του ο Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης Ναυτιλιακός Πρεσβευτής του ΙΜΟ και πολυσχιδής εφοπλιστής τόνισε τη σημασία της σημερινής ημερίδας « κάθε χρόνος ένας μεγάλος αριθμός από νέα παιδιά μπαίνουν στα μονοπάτια της θάλασσας, στους υδάτινους δρόμους μέσα από μια πολύ σπουδαία ακαδημία εμπορικού ναυτικού με εξαιρετικές υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και διοίκηση. Σήμερα είναι μια ευκαιρία τα παιδιά να έρθουν κοντά με τους μελλοντικούς εργοδότες τους, τις ναυτιλιακές εταιρίες προκειμένου να οργανώσουν το πρώτο τους «μπάρκο». Η αρχή άλλωστε είναι το ήμισυ τους παντός. Αυτό που έχω να πω στα νέα παιδιά είναι ότι μπήκατε σε μια ναυτική ακαδημία κάνατε το πρώτο μπάρκο και άμα την ερωτευτείτε θα σας ερωτευτεί άμα δεν την ερωτευτείτε καλύτερα ξεχάστε το».

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίωξη ταχύπλοου με 50 κόμβους – Διακινητές μεταναστών Έλληνας και Κύπριος

Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αιγαίο, όταν οι λιμενικές αρχές εντόπισαν ένα ύποπτο, ταχύπλοο με δύο εξωλέμβιες μηχανές μεγάλης ιπποδύναμης. Το σκάφος, το οποίο είχε αποπλεύσει από τα τουρκικά παράλια, εντοπίστηκε αρχικά νοτιοανατολικά της

Η αλαζονεία της ισχύος. Kαι η τιμωρία της

«Οι ισχυροί κάνουν ό,τι τους επιτρέπει η δύναμή τους και οι αδύναμοι υπομένουν ό,τι τους επιβάλλει η αδυναμία τους». Ελάχιστες φράσεις έχουν επιβιώσει τόσο επίμονα μέσα στους αιώνες όσο αυτή που συναντάμε στον Θουκυδίδη. Νατάσα Στασινού • [email protected] Από τις αίθουσες των

Βαβέλ

  Δεν ξέρω αν η αντιπολίτευση είναι «θίασος» ή «Βαβέλ». Δεν ξέρω αν αποτελούν «απειλή για τη δημοκρατία» ή αν θέλουν «να εξαντλήσουν τη χώρα», όπως τους κατηγόρησε ο Μητσοτάκης (10/6). Γιάννης Πρετεντέρης Υποψιάζομαι όμως ότι είναι η πιο αυτοκαταστροφική αντιπολίτευση που

Δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού στο Λιμενικό από την ΕΝ.ΕΛ.Ν.Μ.Ε. για τις νέες ψυχομετρικές εξετάσεις (pics)

Η Ένωση Ελληνικών Ναυτιλιακών Μεσιτικών Εταιρειών (ΕΝ.ΕΛ.Ν.Μ.Ε.), επιβεβαιώνοντας τον διαχρονικό της ρόλο στην υποστήριξη της ελληνικής ναυτιλίας και των φορέων που τη στηρίζουν, προχώρησε σε σημαντική δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού και λογισμικού προς το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για τις ανάγκες των ψυχομετρικών εξετάσεων των