Γιορτή Ανακομιδής Λειψάνων του Αγίου Νικολάου στο ΥΝΑΝΠ

Αναδημοσιεύεται η ακόλουθη ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στις 21 Μαΐου 2023:

«Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εορτή της ανακομιδής των λειψάνων του προστάτη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου, στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

03
Στον πανηγυρικό εσπερινό της 19ης Μαΐου 2023 παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Α’ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Τσελίκης Αλέξανδρος, ο Β’ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Πανταζόγλου Αριστείδης, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, Υπηρεσιακοί Παράγοντες του Υπουργείου και του Λιμενικού Σώματος.

04
Την κυριώνυμη ημέρα, 20 Μαΐου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και η Πανηγυρική Δοξολογία προς τιμήν του εορτάζοντος Αγίου, παρουσία του Β’ Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Πανταζόγλου Αριστείδη, του Διευθυντή Προσωπικού, Πλοιάρχου Λ.Σ. Μπουλακάκη Ευάγγελου, καθώς και πλήθους στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και Πολιτικών Υπαλλήλων του Υ.ΝΑ.Ν.Π.

05
Την ευθύνη των εορταστικών εκδηλώσεων είχε ο Ιερέας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Πλωτάρχης Λ.Σ. (Ι) Βαρσαμίδης Δημήτριος, ενώ τους διήμερους εορτασμούς λάμπρυναν με τη συμμετοχή τους, ιερείς των Ιερών Μητροπόλεων Πειραιά και Νίκαιας.»

01

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερες στους δρόμους: Νέος διαγωνισμός για το έργο των 88 εκατ. ευρώ

Σε τροχιά επανεκκίνησης εισέρχεται ένα από τα μεγαλύτερα έργα ψηφιακού εκσυγχρονισμού που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση 1.000 καμερών καταγραφής τροχαίων παραβάσεων κατατέθηκε προς δημοσίευση στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα

Το Κίεβο ανέλαβε την ευθύνη για το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα -Απολογία προς την Ελλάδα μετά το διάβημα

Την ευθύνη για το drone που εντοπίστηκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κοντά στη Λευκάδα, ανέλαβε επίσημα η Ουκρανία, απαντώντας στο αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας που υπέβαλε η Αθήνα προς το Κίεβο στα τέλη Μαΐου. Η απάντηση της ουκρανικής πλευράς ήρθε μέσω

Καρυστιανού: Ο Τσίπρας λέει ψέματα, μπορεί εύκολα το «όχι» να το κάνει «ναι» – Θα έχουμε αυτοδυναμία την επομένη των εκλογών

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Μαρία Καρυστιανού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι επαγγελματίας πολιτικός που λειτουργεί όπως οι επαγγελματίες πολιτικοί: «Λέει ψέματα», τόνισε η κα. Καρυστιανού και πρόσθεσε: «Μπορεί πολύ εύκολα το “όχι” να το κάνει “ναι”, να υποσχθεί

Ο Ανδρουλάκης βάζει τέλος στα λεγόμενα Δούκα για συνεργασίες: «Το ΠΑΣΟΚ δε θα παίξει ρόλο κομπάρσου», είπε στο ΠΣ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παίξει κανέναν ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό», ήταν το ηχηρό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη στο Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Δούκα για ανοιχτούς διαύλους στις προοδευτικές δυνάμεις.