Παραιτήθηκε από το ΛΣ ο Λιμενάρχης Πάρου

ΘΕΜΑ: «Αποδοχή αίτησης αποστρατείας ενός (1) Πλωτάρχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.»

Α Π Ο Φ Α Σ ΗΈχοντας υπόψη:1.Τις διατάξεις των παρ.1 και 3 του άρθρου 36 του π.δ. 81/2012 «Ιεραρχία, προαγωγές, μετατάξεις,αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής» (Α΄ 139).

2.Την από 12-10-2018 αίτηση αποστρατείας από τις τάξεις του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής,που υπέβαλε ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Αντώνιος (Α.Μ. 2592).

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ ΕA. Την αποδοχή της αίτησης αποστρατείας από τις τάξεις του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, που υπέβαλε ο παρακάτω Αξιωματικός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.:

Α.Μ. ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

2592 ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Λ/Χ ΠΑΡΟΥ

B. Να κοινοποιηθεί για εκτέλεση.

Ο ΥπουργόςΦώτης Κουβέλης

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ατζέντα 2030» η απάντηση στη «Γαλάζια Πατρίδα»

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Ελλάδα και Τουρκία είναι καταδικασμένες από τη γεωγραφία να ζουν δίπλα η μία στην άλλη. Το πρόβλημα ξεκινά από το γεγονός πως το τουρκικό «βαθύ κράτος», είτε κεμαλικό είτε ισλαμικό είναι αυτό, ποτέ δεν αποδέχτηκε το

«Πράσινη ναυτιλία» και πράσσειν άλογα…

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Και ξαφνικά έκαναν οι πολιτικοί μας την συγκλονιστική ανακάλυψη. Έχουμε ναυτιλία, που είναι και η πρώτη! Καλά που υπάρχουμε κι εμείς, δηλαδή, που προβάλλουμε τα της ναυτιλίας μας σε αντίθεση με το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ

Κρήτη: Το μαρτύριο της σταγόνας και η «δεξαμενή» με τα μέτρα

Ύστερα από έναν εξαιρετικά άνυδρο χειμώνα, τον δεύτερο συνεχόμενο στο νησί, την 1/4/2024 η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης απέστειλε σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις νερού, ένα έγγραφο με την ένδειξη «Επείγον». Τίτλος του: «Ανομβρία τρέχοντος υδρολογικού έτους- Προτεινόμενα μέτρα λειψυδρίας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο