Λευτέρης Βαλεργάκης : Αρχαιρεσίες ΠΕΑΛΣ – Πρόσκληση για συμμετοχή στις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση του πρ. Α΄ Αντιπροέδρου της ΠΕΑΛΣ – μέλος ΔΣ ΠΕΑΛΣ 2020-23, Λευτέρη Βαλεργάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn.

Αρχαιρεσίες ΠΕΑΛΣ – Πρόσκληση για συμμετοχή στις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

 

Σε μία εβδομάδα, την επόμενη Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και από ώρα 09:00 έως 16:00 τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος θα μπορούμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα είτε προσερχόμενοι αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΠΕΑΛΣ είτε μέσω ηλεκτρονικής εξ’ αποστάσεως ψηφοφορίας (για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης) με διασφάλιση της μυστικότητας των ψήφων από το λογισμικό «ΖΕΥΣ», που διατίθεται μέσω του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ), εποπτευόμενου φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 

Πρέπει όλα τα μέλη να συμμετάσχουμε στη διαδικασία.

Γιατί η συμμετοχή είναι δημοκρατία.

Γιατί είναι αναγκαίο με πνεύμα ομοψυχίας, δημιουργικής σύνθεσης και συναίνεσης, απαλλαγμένοι από σκοπιμότητες, εγωισμούς, προσωπικές διχόνοιες και αγκυλώσεις, να συμμετέχουμε μαζικά στην εκλογική διαδικασία και να διαφυλάξουμε την αυτονομία και την ανεξαρτησία της Ένωσής μας.

Γιατί η μαζική συμμετοχή στις εκλογές οπλίζει με δυναμική ισχυρής παρέμβασης και διαπραγμάτευσης την ΠΕΑΛΣ. Αντιθέτως, η αποχή από τη διαδικασία την αποδυναμώνει και την απαξιώνει.

Γιατί υπεύθυνοι για τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της ΠΕΑΛΣ δεν είναι μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της, αλλά όλοι εμείς οι οποίοι με τη στάση μας, τη συνεισφορά μας, τη θετική συμπεριφορά και προσπάθειά μας δείχνουμε ότι η Ένωση εκφράζει την καθολική θέληση των μελών της.

Γιατί η επίτευξη των σκοπών της Ένωσης, απαιτεί προσπάθεια και συλλογική συμμετοχή όλων των μελών και όχι μόνο του ΔΣ.

Γιατί είμαστε σκεπτόμενοι, ανεξάρτητοι και ενεργοί πολίτες.

Γιατί στη ζωή μας πολύ λίγες φορές κάνουμε αυτό που θέλουμε ή αυτό που μας αρέσει.

Τις περισσότερες φορές όμως, οφείλουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Όσοι διεκδικούν την ψήφο των συναδέλφων για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, πρέπει να αντιληφθούν ότι η θητεία αποτελεί επίμονη, επίπονη και συνεχή εργασιακή προσφορά για την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί και δεν πρέπει να μετατραπεί σε άκοπη, επιφανειακή, προσωπική προβολή και μόνο.

Καλή επιτυχία σε όλους όσους αποφασίσαμε να είμαστε υποψήφιοι στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή και να εκθέσουμε (ξανά) τον εαυτό μας για το καλό της Ένωσης, των συναδέλφων και του Σώματος.

  

Λευτέρης Βαλεργάκης

πρ. Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΕΑΛΣ – μέλος ΔΣ ΠΕΑΛΣ 2020-23

Υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές για την Ελεγκτική Επιτροπή ΠΕΑΛΣ

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποσειδώνια 2024: Στην Ελλάδα η ελίτ της διεθνούς ναυτιλίας

Στα Ποσειδώνια 2024, την κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο, που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo, εκπρόσωποι της ναυτιλιακής βιομηχανίας και εξειδικευμένα στελέχη θα αναλύσουν ένα ευρύ φάσμα κρίσιμων θεμάτων του κλάδου.

ΠΑ.Σ.Ε.Σ.: «Μετά από 5 έτη που είστε κυβέρνηση δεν δεχόμαστε το υπάρχει χρόνος»

Αξιότιμε κ. Υπουργέ, προτού «αλέκτωρ λαλήσει τρεις» αντιλαμβάνεται πλέον και ο πιο δύσπιστος στρατιωτικός για ποιο λόγο δεν επιλέχθηκε το ΠΑ.Σ.Ε.Σ. να τοποθετηθεί στη Βουλή για το τρέχον νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ. Δεν «στέγνωσε το μελάνι» ακόμα από το σχετικό έγγραφό μας

IMO: Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στη Ναυτιλία

Στις 18 Μαΐου κάθε έτους εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στη Ναυτιλία. Tην ημέρα αυτή εορτάζεται η παρουσία των γυναικών στον κλάδο και αποβλέπει στην είσοδο, την παραμονή και τη βιώσιμη και μακροπρόθεσμη απασχόληση των γυναικών στο ναυτιλιακό κλάδο. Στοχεύει,

Μετάβαση στο περιεχόμενο