ΠΟΛ: Ίδρυση-παρουσίαση της Ένωσης Λιμενικών Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμη μία πρωτοβάθμια Ένωση ιδρύεται και έρχεται να προστεθεί στις Ενώσεις μέλη της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Λιμενικών – Π.Ο.Λ.

Ύστερα από πρωτοβουλία των συνάδελφων που υπηρετούν στα νησιά των Κυκλάδων ιδρύθηκε η Ένωση Λιμενικών Νοτιοανατολικού Αιγαίου – Ε.Λ.Ν.Α. με έδρα το νησί της Θήρας (Σαντορίνη) και στόχο την ανάδειξη και επίλυση των επί σειρά ετών, χωρίς ανταπόκριση, αιτημάτων των υπηρετούντων Λιμενικών στις Κυκλάδες.

Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ Κυράνης Κωνσταντίνος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομοσπονδίας Αθουσάκης Εμμανουήλ και ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Ν.Α Σιγάλας Νικόλαος βρέθηκαν την 6 και 7 Ιουλίου στη Σαντορίνη προκειμένου να πραγματοποιηθούν διαδοχικές συναντήσεις με συναδέλφους και φορείς το νησιού με απώτερο σκοπό την εύρεση μιας κοινής συνιστώσας προώθησης και επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στις νησιωτικές υπηρεσίες των Κυκλάδων.

Την 07-07-2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Λ/Χ Θήρας όπου ενημερώθηκαν τα στελέχη για την ίδρυση της Ένωσης ενώ  ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στο νησί της Σαντορίνης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Λιμενάρχη Θήρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ ΚΟΡΑΚΑ Κωνσταντία για την φιλοξενία και τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Λιμενική Αρχή Θήρας για την ανταπόκριση.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως όλοι οι Λιμενικοί έχουν αγκαλιάσει την Π.Ο.Λ, εγγράφονται στην Ομοσπονδία μας και δημιουργούν προοπτικές συνδικαλιστικής έκφρασης, με Πρωτοβάθμιες Ενώσεις, που ως βάση της έχουν τον συνάδελφο που βιώνει τα προβλήματα όπως αυτά υφίστανται στην καθημερινότητα.

Η Ομοσπονδία μας βαδίζει με σταθερά βήματα, χωρίς υπερβολές και τυμπανοκρουσίες με μια προοπτική ευοίωνη που στηρίζεται στην συνεργασία της με τον νέο ΥΝΑΝΠ κ.Βαρβιτσιώτη αλλά και με την στρατιωτική Ηγεσία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Συνεχίζουμε με έργα και αποτελέσματα.

 

thira_07_2023_2

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

www.omospondia.gr 

Facebook : https://www.facebook.com/omospondia.gr

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια…

Λάθη γίνονται, συχνά-πυκνά… Μα, τούτοι εδώ το τερμάτισαν… Δύο στα δύο!!! Συγχαρητήρια στους επιμελητές του ναού αυτού στους ακριτικούς Λειψούς για το προχθεσινό ρεκόρ τους…

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία – Πότε καταβάλλεται, πού εξαργυρώνεται

Σε περισσότερους από 145.000 ανέρχονται οι νέοι 18 και 19 ετών, οι οποίοι θα λάβουν φέτος την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ στο πλαίσιο του Youth Pass 2024. Πιο αναλυτικά, στους 69.825 ανήλθαν οι νέοι 18 ετών που υπέβαλαν τη σχετική

Oι «Denial» S-400 στο επίκεντρο της «Ramstein Flag 24» και ο περίεργος ρόλος της Τουρκίας

*Του Κώστα Σαρικά Σενάρια καταστολής της αεράμυνας της Ρωσίας με έμφαση στα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 αναμένεται να βρεθούν  στο επίκεντρο της μεγαλύτερης αεροπορικής άσκησης του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη η οποία διοργανώνεται από την Ελλάδα το προσεχές φθινόπωρο. Ο σχεδιασμός της «Ramstein Flag

Red Arrows: Οι Βρετανοί πιλότοι «έκλεψαν τις εντυπώσεις» με τους εκπληκτικούς ελιγμούς τους [pics, vid]

Το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF), «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τους εκπληκτικούς ελιγμούς που πραγματοποίησε κατά την διάρκεια σημερινής αεροπορικής επίδειξης στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου. Όπως συνηθίζουν άλλωστε, τα «Κόκκινα Βέλη» της ιστορικής RAF κατάφεραν να

Μετάβαση στο περιεχόμενο