Ηράκλειο: Πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο για προσωπική του υπόθεση και συνελήφθη ως ο επίδοξος βιαστής! Δείτε βίντεο!

Πώς έγινε η σύλληψη του δράστη των σεξουαλικών επιθέσεων εις βάρος των δύο κοριτσιών τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ηράκλειο.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο άντρας που φέρεται ως δράστης των σεξουαλικών επιθέσεων σε βάρος δύο κοριτσιών, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψη έγινε τυχαία καθώς ο άντρας πέρασε ο ίδιος το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου και αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς, με βάση το υλικό που είχαν στα χέρια τους. Ο άντρας, ένας Έλληνας, 48 χρονών, οικοδόμος και πατέρας, και, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει παραδεχτεί όσα του αποδίδονται.

Ο 48χρονος πήγε ο ίδιος στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην Τροχαία, λόγω προσωπικής του υπόθεσης! Στον διάδρομο του Αστυνομικού Μεγάρου, τον είδαν αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση και έχουν εξετάσει το σχετικό υλικό και τον αναγνώρισαν.

Όπως είχε γράψει το Cretalive, δύο κοπέλες, ηλικίας 17 και 25 ετών, αποχώρησαν μέσω των στενών του Λάκκου, με κατεύθυνση προς το Πανάνειο, μετά από έξοδο που είχαν τη νύχτα της Παρασκευής. Τότε, από τα στενά εμφανίστηκε και τους επιτέθηκε, με σεξουαλικές προθέσεις, ένας άνδρας, οι κοπέλες, αντιδρώντας με φωνές και απωθώντας τον άνδρα κατάφεραν να γλιτώσουν, ενώ ακολούθως κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία.
Η μία κοπέλα περιέγραψε στο Cretalive όσα έγιναν, σύμφωνα με την ίδια, η ώρα ήταν 02.40, ξημερώματα Σαββάτου 09.09.2023 και περπατούσε στην οδό Βικέλα, στο κέντρο του Ηρακλείου, στα στενά στην περιοχή του Λάκκου.
Την ώρα που η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της περπατώντας, ο άγνωστος της επιτέθηκε, την κόλλησε σε τοίχο εγκαταλελειμμένου σπιτιού και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει για να τη βιάσει.
Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και να παλεύει και ήταν τελικά αυτή η σθεναρή αντίστασή της που φαίνεται πως απέτρεψε τον δράστη, ο οποίος την άφησε και το έσκασε με κατεύθυνση το κέντρο.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού είναι μύθος – Η πραγματική κρίση βρίσκεται αλλού

Όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι υπάρχει μια παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού. Από Έλληνες εφοπλιστές και μεγάλα ναυλομεσιτικά γραφεία μέχρι διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες επάνδρωσης πλοίων, όλοι μιλούν για την έλλειψη αξιωματικών. Το τι φταίει όμως δεν μας έχει

Κικίλιας: Οι εκλογές θα κριθούν από τη δουλειά μας, όχι από τα νέα κόμματα…

«Οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές στις οποίες έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα πολλαπλές κρίσεις όπως πανδημία, πολέμους, ενεργειακή κρίση, κλπ- πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν προς όφελος της ελληνικής

Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου – FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές

FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου * Το FIR Αθηνών, το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αεροναυτιλιακούς θεσμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και καθορίστηκε από περιφερειακές αεροναυτιλιακές διασκέψεις του ICAO, αναγνωρισμένο διεθνώς

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026 – Η ναυτιλιακή τεχνολογία αλλάζει ρυθμό και μετασχηματίζει τον κλάδο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδεικνύεται σε έναν από τους βασικότερους μοχλούς εξέλιξης της παγκόσμιας ναυτιλίας, με τα Ποσειδώνια 2026 να επιβεβαιώνουν ότι η τεχνολογία έχει πλέον περάσει από το στάδιο της θεωρίας και των πιλοτικών εφαρμογών σε μια νέα εποχή ευρείας