Ποινική δίωξη για κακούργημα στον γνωστό δικηγόρο που φέρεται να ξυλοκόπησε την σύζυγό του

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα σε γνωστό δικηγόρο των Αθηνών που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του.

Της Άννας Κανδύλη

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής (16/06) η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από γιατρό ιδιωτικής κλινικής για ενδεχόμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Η 37χρονη γυναίκα ήταν σε άσχημη κατάσταση, και φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι έπεσε από τη σκάλα.

Ωστόσο, ο γιατρός που την εξέτασε και ειδοποίησε την αστυνομία, επιμένει ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από ανθρώπινη παρέμβαση.

Τόσο η 37χρονη όσο και ο γνωστός ποινικολόγος μετέβησαν στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Ομονοίας, με την γυναίκα να επιμένει πως έπεσε από την σκάλα και τραυματίστηκε, χωρίς να υποβάλει μήνυση.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και αν καταργηθεί το tonnage tax στη Γαλλία;

Πεδίο διενέξεων αποτελεί ο φόρος χωρητικότητας στη Γαλλία, καθώς, ενόψει των εθνικών εκλογών, τα δύο κορυφαία πολιτικά κόμματα στις δημοσκοπήσεις εξετάζουν το ενδεχόμενο κατάργησης του συγκεκριμένου καθεστώτος φορολογίας των ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Σημειώνεται ότι με τον φόρο χωρητικότητας (tonnage tax) οι

Μια ελληνική πρωτιά

«Ελλάς το μεγαλείο σου». Η Ελλάδα κατέγραψε μια πρωτιά στις πρόσφατες ευρωεκλογές, που πέρασε κάπως απαρατήρητη από το εγχώριο  ακροατήριο. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου (Politico, Financial Times, κ.ά.) επί συνόλου 21 μελών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που

Το Πρωτόκολλο Ιταλίας – Αλβανίας για τη μετανάστευση: από το πλάσμα δικαίου της «μη εισόδου» (fiction of non entry) στη λειτουργική είσοδο (functional entry)

Το πρωτόκολλο Ιταλίας-Αλβανίας για τη μετανάστευση έρχεται να καλύψει τα κενά μεταξύ των σημερινών πολιτικών της ΕΕ για τη διαχείριση της μετανάστευσης και των υφιστάμενων μηχανισμών αλληλεγγύης μεταξύ χωρών μελών. Το παρόν κείμενο εξετάζει το πρωτόκολλο μεταξύ της Ιταλίας και

Εύκολη πρόσβαση για ΑμεΑ σε όλα τα πλοία

ΑΛΛΑΖΟΥΝ όλα στα πλοία της ακτοπλοΐας, προκειμένου να υπάρχει πλέον εύκολη πρόσβαση για άτομα με αναπηρία, εγκύους και ηλικιωμένους: από ειδικές ράμπες, χώρους υγιεινής, θέσεις στο γκαράζ και στα σαλόνια μέχρι ειδικά ασανσέρ σε όλα τα καταστρώματα. Η Ελλάδα διαθέτει

Μετάβαση στο περιεχόμενο