Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς μετέφεραν παράνομα 67 μετανάστες

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών διακινητών, οι οποίοι σε ισάριθμες διαφορετικές περιπτώσεις επιχείρησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 67 μη νόμιμους μετανάστες, προχώρησαν χθες σε περιοχές του Έβρου, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, καθώς τον εντόπισαν να οδηγεί ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 31 μη νόμιμους μετανάστες, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Επιπλέον, σε δύο ακόμα ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες το μεσημέρι, δύο διακινητές οδηγώντας δύο Δ.Χ.Φ. οχήματα (ρυμουλκά μετά των ρυμουλκούμενων), μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα.

Σε ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνειακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν αποκρύψει στα ρυμουλκούμενα των οχημάτων, στην πρώτη περίπτωση 19 μη νόμιμους μετανάστες και στη δεύτερη 17.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά, ενώ όπως αναφέρει στην σημερινή της ανακοίνωση η αστυνομία, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Διευκρινίζεται ότι την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας, Σουφλίου και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ανθρώπινο δυναμικό, η «μαύρη τρύπα» των Ενόπλων Δυνάμεων

Καλές οι αγορές όπλων, ανθρώπινο δυναμικό που θα βρεθεί για να τα χειριστεί αφού οι νέοι γυρίζουν την πλάτη τους στις στρατιωτικές σχολές. Ο Ν. Δένδιας συχνά – πυκνά μιλάει για τη χακί «Ατζέντα 2030» που προβλέπει τον ριζικό εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Καμία αντίρρηση

Πανελλαδικές 2026: Οι Bάσεις της Ναυτιλίας

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, 23ης Ιουλίου 2026, τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω πανελλαδικών εξετάσεων. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω της σχετικής πλατφόρμας, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Η σχολή που πέρασε μόλις… ένας υποψήφιος

Δείτε όλες τις Σχολές και τα τμήματα που «ανοίγουν πόρτες» με μονοψήφιο αριθμό εισακτέων Οι Βάσεις εισαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων 2026, ανέδειξαν περιφερειακά και εξειδικευμένα τμήματα ΑΕΙ που καλούνται πλέον να λειτουργήσουν με ελάχιστους νέους φοιτητές στα έδρανά τους. Η πιοκραυγαλέα περίπτωση καταγράφεται

Γερμανικός στρατός: Γιατί λείπουν οι γυναίκες;

Να καταταγώ στον στρατό; Σε καμία περίπτωση! Για τις νεαρές γυναίκες από τις οποίες η DW πήρε συνέντευξη στο Βερολίνο, η θητεία στις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκτός συζήτησης. «Δεν ταιριάζει στα σχέδιά μου για σπουδές και εργασία», υποστηρίζει μία από τις