Σοκ με τον Τρύφωνα Αλεξιάδη στη Βουλή: «Δεν αισθάνομαι καλά» – «Φωνάξτε γιατρό» – Κατέβηκε από το βήμα υποβασταζόμενος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! (Βίντεο)

Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής. «Συγγνώμη κύριε πρόεδρε, πρέπει να διακόψω γιατί δεν αισθάνομαι καλά, θα συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή», είπε ο βουλευτής και αποχώρησε.

Ο κ. Αλεξιάδης συνοδεύτηκε στη συνέχεια μέχρι το ιατρείο της Βουλής.

Το βεβαρημένο ιστορικό υγείας τον ανάγκασε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος

Υπό το φόβο του βεβαρημένου ιστορικού υγείας επέλεξε να κατέβει από το βήμα ο Τρύφωνας Αλεξιάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, όταν άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Δεν κατέρρευσε, με το που αισθάνθηκε ζάλη επέλεξα να ζητήσει να διακόψει την ομιλία του και υποβασταζόμενος οδηγήθηκε στο ιατρείο του Κοινοβουλίου που βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Αλεξιάδης είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις 21 Ιανουαρίου 2020. Τότε είχε λιποθυμήσει, με τον Παύλο Πολάκη να σπεύδει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει ο τότε γιατρός της Βουλής, ο αείμνηστος Γιάννης Μητρόπουλος. Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και καθώς από τις πρώτες εξετάσεις δεν έβγαινε κάποιο συμπέρασμα, υποβλήθηκε σε αξονική και μαγνητική τομογραφία. Εκεί διαπιστώθηκε ότι υπήρχε όγκος στο εγκέφαλο, ο οποίος και αφαιρέθηκε με χειρουργική επέμβαση.

Δέκα ημέρες αργότερα έλαβε εξιτήριο, γράφοντας χαρακτηριστικά ο ίδιος στο Facebook: «Το εξιτήριο που μου χορηγήθηκε σήμερα από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς, έκλεισε έναν κύκλο νοσηλείας και θεραπειών. Ήταν μια σημαντική περίοδος στη ζωή μου και θέλω να ευχαριστήσω για την συνεισφορά τους τον διοικητή και την αναπληρώτρια διοικήτρια, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και κάθε εργαζόμενο του νοσοκομείου σε κάθε θέση ευθύνης. Σε δύσκολες ώρες αγωνίας και πόνου, το χαμόγελο, η ευγένεια και η συνεχής προσφορά τους, ήταν το καλύτερο φάρμακο. Εύχομαι να έχουν πάντα τη δύναμη και όλα τα αναγκαία μέσα για να εκπληρώνουν το σημαντικό τους έργο στον τομέα της Δημόσιας Υγείας».

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία – Πότε καταβάλλεται, πού εξαργυρώνεται

Σε περισσότερους από 145.000 ανέρχονται οι νέοι 18 και 19 ετών, οι οποίοι θα λάβουν φέτος την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ στο πλαίσιο του Youth Pass 2024. Πιο αναλυτικά, στους 69.825 ανήλθαν οι νέοι 18 ετών που υπέβαλαν τη σχετική

Oι «Denial» S-400 στο επίκεντρο της «Ramstein Flag 24» και ο περίεργος ρόλος της Τουρκίας

*Του Κώστα Σαρικά Σενάρια καταστολής της αεράμυνας της Ρωσίας με έμφαση στα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 αναμένεται να βρεθούν  στο επίκεντρο της μεγαλύτερης αεροπορικής άσκησης του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη η οποία διοργανώνεται από την Ελλάδα το προσεχές φθινόπωρο. Ο σχεδιασμός της «Ramstein Flag

Red Arrows: Οι Βρετανοί πιλότοι «έκλεψαν τις εντυπώσεις» με τους εκπληκτικούς ελιγμούς τους [pics, vid]

Το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF), «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τους εκπληκτικούς ελιγμούς που πραγματοποίησε κατά την διάρκεια σημερινής αεροπορικής επίδειξης στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου. Όπως συνηθίζουν άλλωστε, τα «Κόκκινα Βέλη» της ιστορικής RAF κατάφεραν να

Μέσι: Η διάσημη χαρτοπετσέτα που άλλαξε τη ζωή του Αργεντινού πωλήθηκε για αστρονομικό ποσό

Η τεράστια ιστορία του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα ξεκίνησε στις 14 Δεκεμβρίου 2000, στο τραπέζι ενός τένις κλαμπ. Τότε ήταν που οι Καταλανοί δεσμεύθηκαν να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό, σε ηλικία 13 ετών. “Στην Βαρκελώνη στις 14 Δεκεμβρίου του 2000 παρόντος του Μινγκέλα και

Μετάβαση στο περιεχόμενο