Α/ΓΕΕΘΑ: «Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ» – Τελετή εορτασμού 50 ετών λειτουργίας

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), τελετή για τη συμπλήρωση 50 ετών αδιάλειπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ) Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση.

Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «ΑΙΓΕΑΣ» Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης και ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ») Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός του ΓΕΣ, ενώ ο Διοικητής του 401 ΓΝΣΑ Υποστράτηγος Δημήτριος Κασίμος ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή και παρέθεσε σύντομο Ιστορικό του Νοσοκομείου.

Ομιλίες πραγματοποίησαν ο Αντιστράτηγος ε.α. Νευροχειρούργος Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, η Ταξίαρχος ε.α. Χρυσάνθη Αλιγιζάκη – Αγαπάκη και ο Επιστημονικός Διευθυντής του Μουσείου «Μπενάκη» κ. Γεώργιος Μαγγίνης.

«Τιμούμε σήμερα τα 50 χρόνια αδιάλλειπτης συνεισφοράς του στην υγειονομική φροντίδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής κοινωνίας». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

 

«Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό», προσέθεσε, «καθώς και στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στα μέλη της οικογενείας τους, στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και σε κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο που προσφεύγει σε αυτό».

Στο τρίπτυχο «Νοσηλεία – Εκπαίδευση – Έρευνα» αποτυπώνεται, όπως αναφέρει ο Α/ΓΕΕΘΑ, «η πενηντακονταετής επιτυχής εκτέλεση της αποστολής του Νοσοκομείου και η υψηλού επιπέδου ποιότητα της ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης που λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος σε ένα φιλόξενο Νοσοκομείο με σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, που μετριάζει με τις ανέσεις που προσφέρει τον πόνο των ασθενών».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Α/ΓΕΕΘΑ   Α/ΓΕΕΘΑ 

 

Α/ΓΕΕΘΑ: «Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ» – Τελετή εορτασμού 50 ετών λειτουργίας

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη για την εορτή του Αγίου Νικολάου

Αξιωματικοί, Ανθυπασπιστές, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακες Γυναίκες και Άνδρες του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,   Με θρησκευτική ευλάβεια, πιστοί στις παραδόσεις και αξίες του Έθνους μας τιμούμε σήμερα τον Άγιο της Ναυτοσύνης, τον φύλακα των απανταχού θαλασσοπόρων, τον προστάτη μας

«Στα μαλακά» οι έμποροι ναρκωτικών που ζητούν και τα ρέστα!

Μια πρωτοφανής υπόθεση απασχόλησε τα δικαστήρια του Πειραιά και των Χανίων, όπου δικάστηκαν και καταδικάστηκαν δύο φορές τα μέλη του πληρώματός του, υπό σημαία Τανζανίας, ρυμουλκού “Andreas” που μετέφερε 13 τόνους κατεργασμένης κάνναβης και 258.000 ναρκωτικά χάπια το Δεκέμβριο του

Η εορτή του προστάτου των ναυτικών Αγίου Νικολάου, στο πρώτο λιμάνι της χώρας (ΦΩΤΟ)

Με την λαμπρότητα και την ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια που αρμόζει εορτάζεται και φέτος η μνήμη του Αγίου Νικολάου, του προστάτου Αγίου της ναυτοσύνης στο πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά. Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου συμπολιούχου Πειραιώς χθες Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 τελέστηκε

Τομέα Άμυνας ΠΑΣΟΚ: Χρόνια πολλά σε όλο το έμψυχο δυναμικό του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος…

Με αφορμή τη σημερινή γιορτή του Αγίου Νικολάου και του εορτασμού του Πολεμικού Ναυτικού, συντάχθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας, με σκοπό να ευχηθούμε σε όλο το έμψυχο δυναμικό του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, σ’ αυτούς που