Α/ΓΕΕΘΑ: «Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ» – Τελετή εορτασμού 50 ετών λειτουργίας

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), τελετή για τη συμπλήρωση 50 ετών αδιάλειπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ) Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση.

Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «ΑΙΓΕΑΣ» Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης και ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ») Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός του ΓΕΣ, ενώ ο Διοικητής του 401 ΓΝΣΑ Υποστράτηγος Δημήτριος Κασίμος ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή και παρέθεσε σύντομο Ιστορικό του Νοσοκομείου.

Ομιλίες πραγματοποίησαν ο Αντιστράτηγος ε.α. Νευροχειρούργος Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, η Ταξίαρχος ε.α. Χρυσάνθη Αλιγιζάκη – Αγαπάκη και ο Επιστημονικός Διευθυντής του Μουσείου «Μπενάκη» κ. Γεώργιος Μαγγίνης.

«Τιμούμε σήμερα τα 50 χρόνια αδιάλλειπτης συνεισφοράς του στην υγειονομική φροντίδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής κοινωνίας». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

 

«Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό», προσέθεσε, «καθώς και στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στα μέλη της οικογενείας τους, στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και σε κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο που προσφεύγει σε αυτό».

Στο τρίπτυχο «Νοσηλεία – Εκπαίδευση – Έρευνα» αποτυπώνεται, όπως αναφέρει ο Α/ΓΕΕΘΑ, «η πενηντακονταετής επιτυχής εκτέλεση της αποστολής του Νοσοκομείου και η υψηλού επιπέδου ποιότητα της ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης που λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος σε ένα φιλόξενο Νοσοκομείο με σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, που μετριάζει με τις ανέσεις που προσφέρει τον πόνο των ασθενών».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Α/ΓΕΕΘΑ   Α/ΓΕΕΘΑ 

 

Α/ΓΕΕΘΑ: «Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ» – Τελετή εορτασμού 50 ετών λειτουργίας

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού

Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, παρέστη στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος που τελέσθηκε στο Ναυτικό

Τελετή Επίδοσης Ξιφών σε Αξιωματικούς Ειδικοτήτων ΠΝ(φωτο)

Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, επέδωσε τα ξίφη σε Αξιωματικούς Ειδικοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης ΠΑΛΑΣΚΑΣ (ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ) στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά. Στην τελετή παρέστησαν μέλη του

Η Ένωση Λιμενικών Κυκλάδων στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Οι μεταθέσεις έγιναν «για να τιμωρηθούν οι Κυκλάδες»

Το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με τις μεταθέσεις στις υπηρεσίες των νησιών, έθεσε η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος νομού Κυκλάδων, κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος.  Δυστυχώς, οι περισσότερες λιμενικές αρχές των Κυκλάδων,

Νέο πρόβλημα με το Blue Star 1 στη Νάξο – Δύο ώρες προσπάθεια για να δέσει στο λιμάνι (ΦΩΤΟ)

Νέο πρόβλημα με το Blue Star 1 στη Νάξο – Δύο ώρες προσπάθεια για να δέσει στο λιμάνι (ΦΩΤΟ) Νέο πρόβλημα για το πλοίο Blue Star 1 στο λιμάνι της Νάξου… Μετά την χθεσινή πρόσκρουση στο ντόκο του λιμένα του νησιού,

Μετάβαση στο περιεχόμενο