Αχαΐα: 10.000 ευρώ πρόστιμο στον ψαροντουφεκά που αναζητούταν αλλά “κρυβόταν” σε beach bar – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ψαροντουφεκάς κρύφθηκε φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία.

Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση εξαφάνισης ενός ψαροντουφεκά στην Αχαΐα καθώς του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα οι Αρχές αποφάσισαν την συγκεκριμένη επιβολή προστίμου καθώς ο άνδρας αποδείχθηκε πως από κάποια στιγμή και μετά φοβόταν να εμφανιστεί.

Πιο αναλυτικά, ο 27χρονος άνδρας πατρινής καταγωγής ο οποίος είναι αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού, πήγε για ψαροντούφεκο την Τρίτη και μετά από λίγο χάθηκαν τα ίχνη του, κάνοντας τους οικείους του να κινητοποιήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε μετά, ο ίδιος βρισκόταν “κρυμμένος” σε beach bar, φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία. Ωστόσο τη στιγμή που αυτός κρυβόταν, οι Αρχές με τη συνδρομή σκαφών, βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος, ιδιωτών δυτών και ελικοπτέρου, έψαχναν να τον βρουν.

Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για τον εντοπισμό του θα επιφέρει πρόστιμο ύψους περίπου 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την εκπομπή.

“Εξαφάνιση ψαροντουφεκά στην Αχαΐα” – Τι ανέφερε ο θείος του

Στο Live News μίλησε σήμερα (13.06.2024) ο θείος του 27χρονου.

«Για ψαροντούφεκο είχαν πάει, τι φοβηθήκανε; Από κανένα Λιμεναρχείο που πήγε; Βγήκε από την θάλασσα το άλλο το παιδί και δεν τον βρήκε. Δύο φίλοι παρέα είχαν πάει. Τώρα τι έγινε εκεί δεν μπορώ να ξέρω. Μόλις δεν τον βρήκε εκεί, του μπήκαν υποψίες. Που είναι; Τι έγινε; Εκεί στην παραλία από πάνω σε κάτι χαλάσματα τον βρήκαν. Δεν έπινε. Δεν ξέρω τι έξοδα θα του βγάλουνε τώρα. Όλοι βάζουν το κακό μπροστά. Χίλια δύο μπορεί να είχε πάθει», ανέφερε.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Δελφών με το νέο Λιμενάρχη Ιτέας

Το νέο Λιμενάρχη Ιτέας, Πλωτάρχη Λιμενικού Σώματος Πρέντζα Γεώργιο, υποδέχθηκε την Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024, στο γραφείο του στο Δημαρχείο της Άμφισσας, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Λιμενάρχη, στον

Η Μεταπολίτευση μετά τη δοκιμασία της οικονομικής κρίσης (*)

Η πεντηκοστή επέτειος της Μεταπολίτευσης ως μετάβασης από τη δικτατορία στη δημοκρατία  και τα πενήντα χρόνια της περιόδου από το 1974 έως σήμερα μας επιβάλλουν να ξανασκεφτούμε τη σχέση μας με τον ιστορικό χρόνο. Για την ακρίβεια, θα έλεγα, ότι

ΠΑΘ 080: Στη Χαλκίδα για τη Ναυτική Εβδομάδα

Στη Χαλκίδα έφθασε χτες, Κυριακή 21 Ιουλίου 2024, το περιπολικό πλοίο ανοιχτής θαλάσσης (Π.Α.Θ.) του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής 080 «Άγιος Ευστράτιος», μήκους 60 μέτρων, για την έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδας Χαλκίδας 2024, που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνδιοργάνωση με

Τα αυθαίρετα και «ορφανά» λιμάνια, μια ανοιχτή πληγή… Η περίπτωση των Κυθήρων και άλλων πολλών λιμένων (*)

Υπάρχουν επίσης λιμάνια, στα οποία δεν υπάρχουν κιόσκια, υπηρεσίες για τους επιβάτες, τουαλέτες, κυλικεία, στέγαστρα, τουαλέτες, σε χώρους υποδοχής των επιβατών, αλλά και στα περισσότερα λιμάνια δεν υπάρχουν συστήματα πυρόσβεσης. Υπάρχουν και λιμάνια που δεν εφαρμόζουν σε όλες τις διατάξεις

Μετάβαση στο περιεχόμενο