ΑΕΝ Χίου και ΑΕΝ Οινουσσών αγωνίζονται για καλό σκοπό

Αν στη λέξη «ανταγωνίζομαι» αντικαταστήσουμε το «ανταγωνι-» με το «μοιρα-» τότε προκύπτει η λέξη «μοιράζομαι». Όσο απαραίτητος και αν είναι ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων, άλλο τόσο απαραίτητη είναι και η κοινωνική αλληλεγγύη που οι ομάδες δύνανται να επιδεικνύουν όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Tην Παρασκευή στις 8 Απριλίου και ώρα 13:30, στο στάδιο της Χίου, οι δυο Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, Μηχανικών Χίου και Πλοιάρχων Οινουσσών θα αγωνιστούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Tα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Στη σχετική ανακοίνωση τους οι ΑΕΝ αναφέρουν:

“Ιδιαίτερη ευχαριστία στον κ. Λίναρη Σταμάτη, νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης πολιτισμού-αθλητισμού και παιδείας Δήμου Χίου, για την παροχή του σταδίου.

Ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη συνεισφορά τους, όπως αναφέρονται παρακάτω (με τυχαία σειρά αναφοράς) και στο χορηγό επικοινωνίας «Εφημερίδα Πολίτης».

• METROPOLIS, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ MY BOOK, ΣΥΡΡΗΣ BAKERY, EVEREST CHIOS, Super Market ΧΑΡΑ & ΚΑΡΒΕΛΙ BAKERY, EVEREST CHIOS STREAT COFFEE, GRILL & MORE, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΛΙΛΙ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΕΡΡΗ

Σας περιμένουμε όλους, να συνεισφέρετε με τη παρουσία σας!”

The Great Greek Big Blue – G2B2

https://www.politischios.gr/…/aen-hiou-kai-aen..

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο σεισμός στην Τουρκία δείχνει την ανάγκη οι γείτονες να δίνουν ο ένας χείρα βοηθείας στον άλλον

Τα συλλυπητήρια της Ελλάδας για την απώλεια ζωών από τον σεισμό στην Τουρκία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προσερχόμενος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι «επαναφέρει τελικά στο προσκήνιο την ανάγκη οι γείτονες ο ένας να

Υποψήφιοι του ΚΚΕ από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του Κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χτες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο. Οι υποψήφιοι είναι: –Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α, υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

«Ever Acme»: Το πέρασμα του γιγαντιαίου containership από τη Διώρυγα του Σουέζ [Video]

Το παρθενικό του ταξίδι σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς κόμβους θαλάσσιων μεταφορών πραγματοποίησε το γιγαντιαίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ever Acme», τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Το «Ever Acme» παραδόθηκε τον περασμένο μήνα από την κινεζική ναυπηγική εταιρεία Hudong-Zhonghua

Οκτώ επενδυτικά σχήματα για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Οκτώ επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν στις 3/2/2023 στο ΤΑΙΠΕΔ φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε., μέσω πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής τουλάχιστον 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού. Τα επενδυτικά σχήματα είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):