Αγαπητό προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ , θα έπρεπε να ξέρετε οτι κι αν στο τέλος δεν μπορέσουμε να βρούμε τον (ανακοίνωση) παπά, οτι ξέρουμε ποιοι είναι οι παπατζήδες…..

Από email

Πραγματοποίησαν στην ΠΟΕΠΛΣ πριν λιγες ήμερες διοικητικό συμβούλιο για να αποφασίσουν τη στήριξη η οχι του άρθρου που αφορά στην αύξησή των αρμοδιοτήτων του ΛΣ αναφορικά με τον αιγιαλό και παραλία .

Η απόφαση όπως γνωρίζουμε ήταν το άρθρο να μη στηριχθεί αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα της αύξησης των οργανικών θέσεων και νέων προσλήψεων .

Την επόμενη μέρα άκουσαν οτι ο Αρχηγός θύμωσε με κάποιες ενώσεις της ΠΟΕΠΛΣ και την ΠΕΑΛΣ που έκαναν δημόσια , αρνητική κατά την άποψή του ανακοίνωση, και το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ βρήκε την ευκαιρία να μπει στο γραφείο του Αρχηγού ελπίζοντας σε lt;lt;παρακάλιαgt;gt; του Αρχηγού να στηρίξουν το άρθρο το οποίο είναι δικής του έμπνευσης .

Κι όμως την πάτησαν .

Ο Αρχηγός φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος τους έπιασε στο μπλα μπλα , κάτι δεν είναι έτσι , κάτι αυτό εννοώ ,κάτι θα κάνουμε προσλήψεις , κάτι το άρθρο βοηθά κάποια στιγμή να αυξηθούν οι οργανικές , κάτι πάρτε ένα γλυκό , κάτι πιείτε την πορτοκαλάδα σας ….. τελικά εκμεταλλευόμενος και την άγνοια τους περί των αρμοδιοτήτων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που ασκούνται και στον αιγιαλό και την παραλία, όπως οι έννοιες των όρων αυτών καθορίζονται στο ν. 2971/2001 (Α’ 285) , ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ …!

Έφυγε λοιπόν το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ από το γρ. του ΑΛΣ τρισευτυχισμένο για την καλή του σχέση με τον ΑΛΣ και σίγουρο οτι έστω και στα λόγια υπάρχουν προθέσεις αύξησης οργανικών θέσεων και από τότε παίζουν με την ανακοίνωση τους το «εδώ (ανακοίνωση) παπάς, εκεί (ανακοίνωση)παπάς, που είναι ο (ανακοίνωση) παπάς» .

ΑΦΑΝΤΟΙ .

Αγαπητοί μας , θα έπρεπε να ξέρετε ότι κι αν στο τέλος δεν μπορέσουμε να βρούμε τον (ανακοίνωση) παπά, το σίγουρο είναι οτι ξέρουμε ποιοι είναι οι παπατζήδες.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τακτικές- Έκτακτες Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

Το ΣΑΓΕ κατά την 9η Συνεδρίασή του, της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024, έκρινε ως ακολούθως : 1. Στην Πολεμική Αεροπορία  α. Προήγαγε στο βαθμό του Υποπτεράρχου για πλήρωση κενών θέσεων, τους: (1) Ταξίαρχο (Ι) Τουρβαλή Ευάγγελο (2) Ταξίαρχο (Ι) Κομητούδη Αλέξανδρο (3) Ταξίαρχο

Έκτακτες Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

Το ΣΑΓΕ κατά την 8η Συνεδρίασή του, της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024, έκρινε ως ακολούθως : 1. Στο Πολεμικό Ναυτικό  Προήγαγε στο βαθμό του Αντιναυάρχου, για πλήρωση κενής θέσης, τον Υποναύαρχο (Μ) Δημητρόγλου Παναγιώτη ΠΝ 2. Στην Πολεμική Αεροπορία  Προήγαγε στο βαθμό του Αντιπτεράρχου,

Emily O’Reilly: «Πνίγηκαν 600 άνθρωποι χωρίς ένα “mayday”. Έτσι αποτρέπει τους μετανάστες η Ευρώπη;»

Μετάφραση-απόδοση κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» «Όταν, μια καλοκαιρινή νύχτα στη Μεσόγειο πεθαίνουν 600 άνθρωποι, που το ταξίδι τους ήταν γνωστό ή υπό παρακολούθηση επί ώρες και, κάποιες φορές από έναν ενωσιακό Οργανισμό, από ναυτιλιακές Αρχές δύο κρατών μελών της ΕΕ, από

Υπεγράφη σύμβαση αναβάθμισης δύο Super Puma – Τον Μάρτιο οι διαγωνισμοί για νέα ελικόπτερα πυρόσβεσης

Σύμβαση για την αναβάθμιση δύο Super Puma υπέγραψε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΑΙΓΙΣ, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες. Πρόκειται για έργο —μέσω διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ— συνολικής αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ και

Μετάβαση στο περιεχόμενο