Αγαπητό προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ , θα έπρεπε να ξέρετε οτι κι αν στο τέλος δεν μπορέσουμε να βρούμε τον (ανακοίνωση) παπά, οτι ξέρουμε ποιοι είναι οι παπατζήδες…..

Από email

Πραγματοποίησαν στην ΠΟΕΠΛΣ πριν λιγες ήμερες διοικητικό συμβούλιο για να αποφασίσουν τη στήριξη η οχι του άρθρου που αφορά στην αύξησή των αρμοδιοτήτων του ΛΣ αναφορικά με τον αιγιαλό και παραλία .

Η απόφαση όπως γνωρίζουμε ήταν το άρθρο να μη στηριχθεί αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα της αύξησης των οργανικών θέσεων και νέων προσλήψεων .

Την επόμενη μέρα άκουσαν οτι ο Αρχηγός θύμωσε με κάποιες ενώσεις της ΠΟΕΠΛΣ και την ΠΕΑΛΣ που έκαναν δημόσια , αρνητική κατά την άποψή του ανακοίνωση, και το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ βρήκε την ευκαιρία να μπει στο γραφείο του Αρχηγού ελπίζοντας σε lt;lt;παρακάλιαgt;gt; του Αρχηγού να στηρίξουν το άρθρο το οποίο είναι δικής του έμπνευσης .

Κι όμως την πάτησαν .

Ο Αρχηγός φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος τους έπιασε στο μπλα μπλα , κάτι δεν είναι έτσι , κάτι αυτό εννοώ ,κάτι θα κάνουμε προσλήψεις , κάτι το άρθρο βοηθά κάποια στιγμή να αυξηθούν οι οργανικές , κάτι πάρτε ένα γλυκό , κάτι πιείτε την πορτοκαλάδα σας ….. τελικά εκμεταλλευόμενος και την άγνοια τους περί των αρμοδιοτήτων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που ασκούνται και στον αιγιαλό και την παραλία, όπως οι έννοιες των όρων αυτών καθορίζονται στο ν. 2971/2001 (Α’ 285) , ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ …!

Έφυγε λοιπόν το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ από το γρ. του ΑΛΣ τρισευτυχισμένο για την καλή του σχέση με τον ΑΛΣ και σίγουρο οτι έστω και στα λόγια υπάρχουν προθέσεις αύξησης οργανικών θέσεων και από τότε παίζουν με την ανακοίνωση τους το «εδώ (ανακοίνωση) παπάς, εκεί (ανακοίνωση)παπάς, που είναι ο (ανακοίνωση) παπάς» .

ΑΦΑΝΤΟΙ .

Αγαπητοί μας , θα έπρεπε να ξέρετε ότι κι αν στο τέλος δεν μπορέσουμε να βρούμε τον (ανακοίνωση) παπά, το σίγουρο είναι οτι ξέρουμε ποιοι είναι οι παπατζήδες.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λαιμός: Γιορτάζει τα 50 χρόνια του στη μουσική και τη θάλασσα με μια συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

«Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος»: Η παραπάνω άποψη του Νίτσε μοιάζει να εκφράζει απόλυτα τον Γιώργο Λαιμό, έναν άνθρωπο που, επί σειρά ετών, καταρρίπτει τα στερεότυπα που θέλουν τους πλούσιους και ισχυρούς να θεωρούν την κάθε μορφής ευαισθησία

Συνταξιούχος αστυνομικός έπεσε θύμα απάτης από κέντρο αισθητικής, του πήραν μισό εκατομμύριο ευρώ

Νέα στοιχεία για καταγγελίες που αφορούν τον όμιλο κλινικών αισθητικής δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής που εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού υπαλλήλων ανταγωνιστικής επιχείρησης φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για την περίπτωση ενός συνταξιούχου αστυνομικού που αναγκάστηκε να δώσει μισό εκατ.

Ο ιός που αυξάνει κατά 30% τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος

Απειλή και μάλιστα μακροπρόθεσμη για την ομαλή καρδιαγγειακή λειτουργία θα μπορούσε να αποτελέσει ο ιός του έρπητα ζωστήρα, όπως αποκαλύπτει νεότερη συγκεντρωτική μελέτη Αυξημένο κίνδυνο για την υγεία της καρδιάς μπορεί να προκαλέσει ο ιός του έρπητα ζωστήρα, σύμφωνα με

Ο 28χρονος που εκτελέστηκε ως ο «Δράκος του Σέιχ Σου»: «Μανούλα μου γλυκιά είμαι αθώος» – Το χρονικό της υπόθεσης

«Μανούλα μου γλυκιά είμαι αθώος, αθώος, αθώος…» ήταν τα τελευταία λόγια που κατάφερε να εκστομίσει ο 28χρονος Αριστείδης Παγκρατίδης πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος της Χωροφυλακής στις 07:06 το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου 1968. Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στο