Αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. το προσεχές διάστημα – Ποια είναι η επιθυμία του Αρχηγού

Οι πρόσφατες αλλαγές της φυσικής και της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., μοιραία άνοιξαν ένα κύκλο συζητήσεων αναφορικά με το αν θα υπάρξουν κρίσεις Αξιωματικών νωρίτερα από την συνηθισμένη περίοδο ου Ιανουαρίου.

Όπως τονίζουν στο Policenet.gr υπηρεσιακοί παράγοντες, οι αλλαγές πρέπει να θεωρούνται δεδομένες τις προσεχείς ημέρες μετά τη Δ.Ε.Θ.. Άλλωστε εξακολουθεί να εκκρεμεί η πλήρωση της θέσης του Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ..

Για αλλαγές μίλησε και ο ίδιος ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος σε πρόσφατη συνάντηση του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εξέφρασε την επιθυμία του όπως αμέσως μετά την πραγματοποίηση της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, να προβεί σε βαθιές τομές, σε πρόσωπα και υπηρεσίες, με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας σε κάθε επίπεδο.

Η αλλαγή της νοοτροπία αλλά και της στόχευσης που επιδιώκει ο νέος Αρχηγός του Σώματος φάνηκε ξεκάθαρα και από το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας που εγκαινιάστηκε πρίν λίγες ημέρες με δική του εντολή και του οποίου τα αριθμητικά χαρακτηριστικά ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακά(δείτεεδώπερισσότερα για το νέο επιχειρησιακό σχέδιο).

Policenet.gr

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαίρεση της εμφάνισης Λιμενικών ως μάρτυρες κατά την ακροαματική διαδικασία της δίκης

Η Π.Ο.Λ. παρακολουθώντας το νομοθετικό έργο της Βουλής των Ελλήνων ενημερώνει τα στελέχη ΛΣ. “Σήμερα 23-02-2024 ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο οποίο περιλαμβάνεται ρύθμιση  για την εξαίρεση της εμφάνισης μαρτύρων αστυνομικών και λοιπών προανακριτικών υπαλλήλων, δηλ. στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ,  κατά

Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών για ακόμη μια φορά επισκέφτηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά την υπηρεσία που στελεχώνει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας. Συνεπής στο ραντεβού της η Π.Ο.Λ. κατόπιν αιτήματος και της Πρωτοβάθμιας Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής και Κορίνθου

Tο μοναδικό σούπερ γιοτ στον κόσμο από χρυσό 24 καρατίων

To μήκους 41,4 μέτρων AK Royalty λάμπει κάτω από τον αραβικό ήλιο του Ντουμπάι και είναι διαθέσιμο προς ναύλωση για 112.000 ευρώ την εβδομάδα. Οταν ήρθε η ώρα να αγοράσει το γιοτ των ονείρων του ο Aaron Fidler, ήξερε ακριβώς

Ελβετία: Τα μετρητά παραμένουν δημοφιλή παρά την αύξηση της χρήσης εφαρμογών πληρωμών στα κινητά

Η Ελβετία εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα, σύμφωνα με έρευνα της κεντρικής τράπεζας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, παρά την ανάπτυξη των εφαρμογών πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων και των προβλέψεων για μια κοινωνία χωρίς μετρητά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο