Αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. το προσεχές διάστημα – Ποια είναι η επιθυμία του Αρχηγού

Οι πρόσφατες αλλαγές της φυσικής και της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., μοιραία άνοιξαν ένα κύκλο συζητήσεων αναφορικά με το αν θα υπάρξουν κρίσεις Αξιωματικών νωρίτερα από την συνηθισμένη περίοδο ου Ιανουαρίου.

Όπως τονίζουν στο Policenet.gr υπηρεσιακοί παράγοντες, οι αλλαγές πρέπει να θεωρούνται δεδομένες τις προσεχείς ημέρες μετά τη Δ.Ε.Θ.. Άλλωστε εξακολουθεί να εκκρεμεί η πλήρωση της θέσης του Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ..

Για αλλαγές μίλησε και ο ίδιος ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος σε πρόσφατη συνάντηση του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εξέφρασε την επιθυμία του όπως αμέσως μετά την πραγματοποίηση της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, να προβεί σε βαθιές τομές, σε πρόσωπα και υπηρεσίες, με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας σε κάθε επίπεδο.

Η αλλαγή της νοοτροπία αλλά και της στόχευσης που επιδιώκει ο νέος Αρχηγός του Σώματος φάνηκε ξεκάθαρα και από το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας που εγκαινιάστηκε πρίν λίγες ημέρες με δική του εντολή και του οποίου τα αριθμητικά χαρακτηριστικά ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακά(δείτεεδώπερισσότερα για το νέο επιχειρησιακό σχέδιο).

Policenet.gr

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Λιμενικών Κρήτης: “Εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους ως προς την υποβολή ατομικών αναφορών για την ένταξη στους πίνακες των τακτικών μεταθέσεων έτους 2023”

Παραθέτουμε ανακοίνωση ένωσης Λιμενικών Κρήτης “Σε συνέχεια της  με ωπ:221201/09-22 Διαταγής ΔΠ-Α΄ και  της έναρξης εργασιών των τακτικών μεταθέσεων έτους 2023 (κάθε Σεπτέμβριο σύμφωνα με πδ μεταθέσεων) εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους ως προς την υποβολή ατομικών αναφορών όσων εμπίπτουν στα οριζόμενα στο άρθρο 15

Στήνουν σκηνικό ενοχοποίησης της Ελλάδας!

Όλο το προηγούμενο διάστημα, η τουρκική ηγεσία, με τη «χορηγία» ορισμένων ελλήνων δημοσιογράφων και ΜΚΟ, στήνει σκηνικό ενοχοποίησης της Ελλάδας για δήθεν κακομεταχείριση ή παρεμπόδιση εισόδου στο ελληνικό έδαφος προσφύγων και μεταναστών. Στήνει μάλιστα προβοκάτσιες στον Έβρο, τουλάχιστον δύο έχουμε

Στα καΐκια της Παλαιάς Φώκαιας για φρέσκο ψάρι και ιστορίες από τα παλιά

Νωρίς το πρωί μιας καυτής αυγουστιάτικης μέρας. Μικρά καΐκια, γρι γρι και ψαρόβαρκες γλιστράνε απαλά στο νερό και ένα ένα δένουν στο λιμανάκι της Παλαιάς Φώκαιας. Είναι στις καλές του σήμερα ο Σαρωνικός, η θάλασσα λάδι, η ατμόσφαιρα αστραφτερή και