Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος αστυνομικού

Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

Σε συνέχεια του από 19-02-2024 Δελτίου Τύπου σχετικά με σύλληψη αστυνομικού, ο οποίος ως μέλος συμμορίας διέπραττε κλοπές από οικίες από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ παράλληλα θα τεθεί σε διαθεσιμότητα από την επομένη λήξης της κατάστασης της διαθεσιμότητας στην οποία είχε τεθεί για άλλη πειθαρχική υπόθεση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχαρίστησε την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την προσφορά της στη Θεσσαλία με 50 εκατ.

Η Πρόεδρος της ΕΕΕ, Μελίνα Τραυλού συμμετείχε σε εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο Μουζάκι, για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Τόσο ο Υπουργός Υποδομών

Σημαντικός ακτοπλοϊκός κόμβος το λιμάνι της Ραφήνας

ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κόμβο ακτοπλοϊκών υπηρεσιών λόγω της κοντινότερης απόστασής του από τις Κυκλάδες και την Εύβοια, αλλά και  μελλοντικής του σύνδεσης με τον σιδηρόδρομο και την Αττική οδό, εξελίσσεται το λιμάνι της Ραφήνας. Το ΤΑΙΠΕΔ, με την ιδιότητα της Αρχής

Απαγορευμένες ζώνες για τις μηχανότρατες και νέες προστατευόμενες περιοχές – Οι δεσμεύσεις για τις ελληνικές θάλασσες