Ανακοίνωση εκδημίας συναδέλφου Αντιναυάρχου ΛΣ (ε.α) ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ Κωνσταντίνου

Με λύπη σας πληροφορούμε ότι σήμερα απεβίωσε ο Αντιναύαρχος ΛΣ (ε.α)  Καράμπαμπας Κωνσταντίνος.

Η Εξόδιος Ακολουθία και η ταφή του θα γίνουν την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022  και ώρα 11:00 στο Γαλατά Τροιζηνίας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Στο ΦΕΚ η τροποποίηση του ΠΔ 87/2021 “Κανονισμού  Οργανικής σύνθεσης και κατανομής του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στις περιφερειακές υπηρεσίες του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη Μόνιμη αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης “

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 5115 Β /30-09-2022 η τροποποίηση του ΠΔ 87/2021  “Κανονισμού  Οργανικής σύνθεσης και κατανομής του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στις περιφερειακές υπηρεσίες του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη Μόνιμη αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης “

Πτήση Αρχηγού ΓΕΑ στην 115ΠΜ και Επίσκεψη στην 133ΣΜ

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης (115ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Σούδας, όπου συμμετείχε σε πτήση σχηματισμού αεροσκαφών F-16 Block 52+, σε αποστολή Αέρος – Εδάφους,