Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: «Όταν εγώ βαφτίστηκα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην κολυμβήθρα»

Το καυστικό σχόλιο του Νίκου Ανδρουλάκη για τη βάπτιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μπόλικη δόση ειρωνείας σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης τα όσα φέρεται να υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη βάπτισή του.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το hellasjournal.com του Μιχάλη Ιγνατίου, ο κ. Κασσελάκης σε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στη Νέα Υόρκη, του είπε: «Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».

Κληθείς, λοιπόν, να σχολιάσει τη «βάπτιση» του κ. Κασσελάκη, ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε σε συνέντευξή του στο Kontra Channel το βράδυ της Τετάρτης (17/4):

«Με βάφτισαν στο Αρκαλοχώρι και βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε πράσινο χρώμα πιθανόν γιατί είχαν χρησιμοποιήσει αγουρέλαιο».

«Αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε; Είναι αυτή αντιπολίτευση; Είναι αυτή σοβαρή αντιπολίτευση; Από τη μία ο ένας να μιλά για επιστολές του Ιησού και από την άλλη ο άλλος για θαύματα της κολυμβήθρας;», συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας ότι «ο τόπος χρειάζεται σοβαρή, ισχυρή, προοδευτική αξιωματική αντιπολίτευση για να μαζευτεί η Νέα Δημοκρατία, η διαφθορά, η αλαζονεία και οι ανισότητες».

Δείτε το βίντεο (από το 24:26):

 

 

Α.Κρ.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο της ΕΕ και ο ρόλος του Frontex

Οι τέσσερεις πυλώνες του Συμφώνου Tο νέο Σύμφωνο τροποποιεί και εξελίσσει προγενέστερες μεταρρυθμιστικές προτάσεις στο πεδίο της μετανάστευσης και επιχειρεί να εξισορροπήσει ανάμεσα στην αυστηρότητα και τη δικαιοσύνη. Έχοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες που εξέφρασαν τα κράτη μέλη ΕΕ, στον

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Δύο παιδιά εξαφανίζονται κάθε τρεις ημέρες στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα δύο παιδιά εξαφανίζονται κάθε τρεις ημέρες ενώ ανά δύο ημέρες εξαφανίζεται ένας ενήλικας, αποκαλύπτουν τα στατιστικά στοιχεία του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που δίνουν καθημερινά τιτάνιο αγώνα για τον εντοπισμό

Δ. Καιρίδης: Έχουμε τεράστιο κύμα Τούρκων πολιτών που ζητούν άσυλο

«Τα ζητήματα ασφαλείας απασχολούν τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας, όπως είναι το Λιμενικό και οι Μυστικές Υπηρεσίες. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πυρκαγιών στην πατρίδα μας προκαλείται από αμέλεια. Να το έχουμε αυτό υπόψιν όταν πάμε να κάψουν ξερόχορτα με αέρα και ξηρασία», υπογράμμισε

Μετάβαση στο περιεχόμενο