Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας σε περιοχές αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ανακοινώνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων ατομικών σκαφών – θαλάσσιων μοτοποδηλάτων, καθώς και των προσομοιάζοντων προς αυτά ανεξαρτήτως τύπου ή και ονομασίας (SEA BEETLE, SEA BIKE, SURF-JET, SURF-SKI κ.λπ.), κατά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο μεταξύ των ωρών 14:00 – 17:00 έτους 2022, στις θαλάσσιες περιοχές έμπροσθεν των κάτωθι αναφερόμενων παράλιων χώρων:

1.1 Παράλιοι χώροι εντός των διοικητικών ορίων του Ο.Τ.Α με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ’’ Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Περιφέρειας Αττικής:

i) Η παραλία που εκτείνεται από τη θέση πολιτιστικού κέντρου Δήμου Π. Φαλήρου έως το λιμανάκι αλιέων ‘’Μπάτης’’.

ii) Η παραλία που εκτείνεται από το λιμανάκι αλιέων ‘’Μπάτης’’ έως το ρέμα Πικροδάφνης.

iii) Η παραλία που εκτείνεται από το ξενοδοχείο με την επωνυμία ‘’ΠΟΣΕΙΔΩΝ’’ έως και το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία ‘’ΕΔΕΜ’’.

1.2 Παράλιοι χώροι εντός των διοικητικών ορίων του Ο.Τ.Α. με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ’’ Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Περιφέρειας Αττικής:

i) Η οργανωμένη παραλία ΕΟΤ Αλίμου.

ii) Η παραλία στο Α’ Αλίπεδο Αλίμου.

iii) Η παραλία στο Β’ Αλίπεδο Αλίμου.

1.3 Παράλιοι χώροι εντός των διοικητικών ορίων του Ο.Τ.Α με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ’’ Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Περιφέρειας Αττικής:

i) Η Α’ παραλία Γλυφάδας.

ii) Η Β’ παραλία Γλυφάδας.

iii) Η Γ’ παραλία Γλυφάδας.

iv) Η παραλία Αστέρια Γλυφάδας.

1.4 Παράλιοι χώροι εντός των ορίων του Ο.Τ.Α. με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ’’ Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Περιφέρειας Αττικής και Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής:

i) Η παραλία Α’ Αλίπεδο Βούλας.

ii) Η παραλία εντός όρμου ‘’Ζώσκα’’ Καβουρίου Βουλιαγμένης.

iii) Η παραλία ‘’Νηρηίδες’’ Ακτή Μαλτσινιώτη Καβουρίου Βουλιαγμένης.

iv) Το οργανωμένο τμήμα παραλίας ‘’Αστέρας Βουλιαγμένης’’.

v) Το μη οργανωμένο τμήμα παραλίας ‘’Αστέρας Βουλιαγμένης’’.

vi) Η οργανωμένη ακτή ΕΟΤ Βουλιαγμένης (Ωκεανίδα).

vii) Η οργανωμένη παραλία Βάρκιζας (ΥΑΒΑΝΑΚΙ).

viii) Το μη οργανωμένο ανατολικό τμήμα της παραλίας Βάρκιζας.

ix) Η παραλία Μικρό Καβούρι Βουλιαγμένης.

x) Η παραλία Μεγάλο Καβούρι Βουλιαγμένης.

1.5 Παράλιοι χώροι εντός των διοικητικών ορίων του Ο.Τ.Α. με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ’’ Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής:

i) Η παραλία εντός του όρμου ‘’Λομπάρδα» Κρωπίας (‘’Mojito Bay”).

ii) Η παραλία ‘’Αγία Μαρίνα’’ Κορωπίου (‘’Κέκρoπας’’).

1.6 Παράλιοι χώροι εντός των διοικητικών ορίων του Ο.Τ.Α. με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ’’ Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής:

i) Η παραλία ‘’Γαλάζια Ακτή’’ Αγ. Δημητρίου Λαγονησίου.

ii) Η παραλία ‘’ΚΟΧΥΛΙΑ’’ Λαγονησίου.

iii) Η παραλία ‘’MEDITERRANEO’’ Λαγονησίου.

iv) Η παραλία ‘’GRAND BEACH’’ Λαγονησίου.

v) Η παραλία ‘’ΚΙΤΕΖΑ’’ Λαγονησίου (41ο χιλιόμετρο Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου).

Οι παραβάτες της παρούσας, ανεξαρτήτως τυχόν συντρεχουσών αστικών, ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, που κυρώθηκε από το Ν.Δ 187 /1973 ( Α’ 261/73) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καζάν – Καζάν και στην Έρευνα και Διάσωση;;;

Θα θυμόσαστε, βέβαια, τον Ερντογάν που, συχνά, χρησιμοποιεί τη φράση αυτή εννοώντας ότι στο Αιγαίο δεν θα γίνεται τίποτε χωρίς να πάρει μερίδιο η Τουρκία. Η φράση αυτή μας ήρθε στο μυαλό, παρακολουθώντας την εξέλιξη του ναυαγίου που έγινε τις

Εφετείο: Που κινούνται οι έρευνες για τον 34χρονο πρώην παίκτη ριάλιτι

Ο άνδρας εκτιμάται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Σε αίνιγμα για γερούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση με τον πρώην παίχτη ριάλιτι ο οποίος «μπούκαρε» στο Εφετείο με το αυτοκίνητό του και στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά αλλά και το ασύλληπτο ποσό του 1,5

Τραγωδία στην Κάλυμνο: Νεκρός 17χρονος ψαροντουφεκάς

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Καλύμνου από λουόμενο, για πιθανό συμβάν πνιγμού ατόμου που διενεργούσε υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία με χρήση τυφεκίου αλιείας, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΘΕΡΜΑ¨ ν. Καλύμνου. Άμεσα στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα περιπολικό

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου το καταδρομικό Έλλη τορπιλίζεται από ιταλικό υποβρύχιο στην Τήνο

15 Αυγούστου του 1940 και οι προκλήσεις της φασιστικής Ιταλίας έχουν φθάσει στον ύψιστο βαθμό κλιμάκωσης και θράσους. Η Τήνος ετοιμαζόταν να υποδεχτεί τους χιλιάδες πιστούς στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης, για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου. Στο κατάστρωμα  του καταδρομικού «Έλλη», ναύτες και αξιωματικοί ντυμένοι με στολές εξόδου.