Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας σε περιοχές αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ανακοινώνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων ατομικών σκαφών – θαλάσσιων μοτοποδηλάτων, καθώς και των προσομοιάζοντων προς αυτά ανεξαρτήτως τύπου ή και ονομασίας (SEA BEETLE, SEA BIKE, SURF-JET, SURF-SKI κ.λπ.), κατά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο μεταξύ των ωρών 14:00 – 17:00 έτους 2022, στις θαλάσσιες περιοχές έμπροσθεν των κάτωθι αναφερόμενων παράλιων χώρων:

1.1 Παράλιοι χώροι εντός των διοικητικών ορίων του Ο.Τ.Α με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ’’ Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Περιφέρειας Αττικής:

i) Η παραλία που εκτείνεται από τη θέση πολιτιστικού κέντρου Δήμου Π. Φαλήρου έως το λιμανάκι αλιέων ‘’Μπάτης’’.

ii) Η παραλία που εκτείνεται από το λιμανάκι αλιέων ‘’Μπάτης’’ έως το ρέμα Πικροδάφνης.

iii) Η παραλία που εκτείνεται από το ξενοδοχείο με την επωνυμία ‘’ΠΟΣΕΙΔΩΝ’’ έως και το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία ‘’ΕΔΕΜ’’.

1.2 Παράλιοι χώροι εντός των διοικητικών ορίων του Ο.Τ.Α. με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ’’ Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Περιφέρειας Αττικής:

i) Η οργανωμένη παραλία ΕΟΤ Αλίμου.

ii) Η παραλία στο Α’ Αλίπεδο Αλίμου.

iii) Η παραλία στο Β’ Αλίπεδο Αλίμου.

1.3 Παράλιοι χώροι εντός των διοικητικών ορίων του Ο.Τ.Α με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ’’ Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Περιφέρειας Αττικής:

i) Η Α’ παραλία Γλυφάδας.

ii) Η Β’ παραλία Γλυφάδας.

iii) Η Γ’ παραλία Γλυφάδας.

iv) Η παραλία Αστέρια Γλυφάδας.

1.4 Παράλιοι χώροι εντός των ορίων του Ο.Τ.Α. με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ’’ Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Περιφέρειας Αττικής και Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής:

i) Η παραλία Α’ Αλίπεδο Βούλας.

ii) Η παραλία εντός όρμου ‘’Ζώσκα’’ Καβουρίου Βουλιαγμένης.

iii) Η παραλία ‘’Νηρηίδες’’ Ακτή Μαλτσινιώτη Καβουρίου Βουλιαγμένης.

iv) Το οργανωμένο τμήμα παραλίας ‘’Αστέρας Βουλιαγμένης’’.

v) Το μη οργανωμένο τμήμα παραλίας ‘’Αστέρας Βουλιαγμένης’’.

vi) Η οργανωμένη ακτή ΕΟΤ Βουλιαγμένης (Ωκεανίδα).

vii) Η οργανωμένη παραλία Βάρκιζας (ΥΑΒΑΝΑΚΙ).

viii) Το μη οργανωμένο ανατολικό τμήμα της παραλίας Βάρκιζας.

ix) Η παραλία Μικρό Καβούρι Βουλιαγμένης.

x) Η παραλία Μεγάλο Καβούρι Βουλιαγμένης.

1.5 Παράλιοι χώροι εντός των διοικητικών ορίων του Ο.Τ.Α. με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ’’ Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής:

i) Η παραλία εντός του όρμου ‘’Λομπάρδα» Κρωπίας (‘’Mojito Bay”).

ii) Η παραλία ‘’Αγία Μαρίνα’’ Κορωπίου (‘’Κέκρoπας’’).

1.6 Παράλιοι χώροι εντός των διοικητικών ορίων του Ο.Τ.Α. με την επωνυμία ‘’ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ’’ Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής:

i) Η παραλία ‘’Γαλάζια Ακτή’’ Αγ. Δημητρίου Λαγονησίου.

ii) Η παραλία ‘’ΚΟΧΥΛΙΑ’’ Λαγονησίου.

iii) Η παραλία ‘’MEDITERRANEO’’ Λαγονησίου.

iv) Η παραλία ‘’GRAND BEACH’’ Λαγονησίου.

v) Η παραλία ‘’ΚΙΤΕΖΑ’’ Λαγονησίου (41ο χιλιόμετρο Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου).

Οι παραβάτες της παρούσας, ανεξαρτήτως τυχόν συντρεχουσών αστικών, ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, που κυρώθηκε από το Ν.Δ 187 /1973 ( Α’ 261/73) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκαν οι χερσαίες εγκαταστάσεις στο νέο υδατοδρόμιο Καλαμάτας

Τα επιχειρηματικά πλάνα της Hellenic Seaplanes για την Πελοπόννησο και την Καλαμάτα είναι σταθερά αναπτυσσόμενα εδώ και πολύ καιρό και πλέον παίρνουν μορφή με την κατασκευή των χερσαίων εγκαταστάσεων του υδατοδρομίου Καλαμάτας και συγκεκριμένα την τοποθέτηση του σταθμού επιβατών στο

Πώς η Μαρίνα Φλοίσβου δείχνει τον δρόμο για όλη την ακτογραμμή

Κύκλο εργασιών 22 εκατ. ευρώ και λειτουργική κερδοφορία 3,5 εκατ. ευρώ θα παρουσιάσει φέτος η Μαρίνα Φλοίσβου, ενώ συμπλήρωσε είκοσι χρόνια από τότε που δόθηκε σε ιδιώτες και στο σχήμα Lamda Technol Flisvos Marina. Αποτελεί την πρώτη, την πιο σύγχρονη

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Υποτροφίες για 40 σπουδαστές από την Κύπρο στην Ελλάδα

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κύπρου γνωστοποίησε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα παραχωρήσει μέχρι σαράντα (40) θέσεις για φοίτηση Κυπρίων (άρρενες και θήλυς) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων και Μηχανικών) Ελλάδας. Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να είναι Κύπριοι και ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς τους

ΕΥΠ σε υπουργούς: «Προσέχετε τι λέτε στα κινητά σας!»

Το σήμα από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) την περασμένη εβδομάδα με αποδέκτες κυβερνητικά στελέχη και κορυφαίους κρατικούς αξιωματούχους, ήταν όσο πιο σαφές μπορούσε και μένει πλέον να διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που οδήγησε την Υπηρεσία να ενημερώσει με επείγον

Μετάβαση στο περιεχόμενο