Απίθανη ιστορία! Μεγάλωσε φτωχή ζώντας με επιδόματα, τώρα είναι εκατομμυριούχα και ταξιδεύει στην πρώτη θέση

Πάντα ένιωθε στην «απ’ έξω» επειδή δεν είχε λεφτά.

Μεγαλώνοντας έζησε με την επταμελή φτωχή οικογένειά της σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου πολλές φορές κοιμόταν με άδειο στομάχι.

Όταν ήταν 10 ετών, ο πατέρας της διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας – που σημαίνει ότι η οικογένεια αναγκάστηκε να επιβιώνει με επιδόματα.

Στα 11 της ξεκίνησε το γυμνάσιο, το οποίο ήταν μια ώρα και 20 λεπτά μακριά, αλλάζοντας τρία λεωφορεία κάθε μέρα.

Πάντα ένιωθε στην «απ’ έξω» επειδή δεν είχε λεφτά.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι γονείς μου αποφάσισαν να κάνουν παιδιά ενώ δεν είχαν καθόλου χρήματα και σκεφτόμουν, »γιατί όλοι οι άλλοι έχουν όλα αυτά τα πράγματα;»», αναφέρει σε συνέντευξή της η Sally Wynter.Η Sally Wynter μεγάλωσε στο Λονδίνο ζώντας από επιδόματα

Η 27χρονη πλέον εκατομμυριούχος κατάφερε να δημιουργήσει μια επιχείρηση με ένα κεφάλαιο 1.000 λιρών και τώρα γυρνάει τον κόσμο ταξιδεύοντας στην πρώτη θέση.

«Πώς καταφέρνουν και αγοράζουν ό,τι θέλουν; Γιατί έχουν όλοι τηλεοράσεις στα δωμάτιά τους, έχουν τόσα καινούργια ρούχα και πάνε σε όλες αυτές τις γιορτές;».

«Άλλα παιδιά ήθελαν να σπουδάσουν ιατρική ή τη νομική, μια επιλογή που δεν είχα ποτέ. Ένιωθα ότι η φιλοδοξία ήταν κάτι που προορίζεται σε μεγάλο βαθμό για τα μεσαία στρώματα. Δεν είχα κανένα θετικό πρότυπο ή δεν γνώριζα κανέναν που δεν είχε επιδόματα ή είχε μια ταπεινή δουλειά», αναφέρει.

Η επιχειρηματική ιδέα

Κάποια στιγμή της ήρθε μια ιδέα. Τζιν ποτό με CBD, τα οποία ονόμασε MUHU. Για τους επόμενους 10 μήνες έκανε τρεις δουλειές μαθαίνοντας σιγά-σιγά βασικά πράγματα στον κλάδο, για τον οποίο δεν ήξερε τίποτα.

«Μια μέρα, είδα ένα άρθρο για μια εκδήλωση για νέους επιχειρηματίες. Δεν ήξερα καν τι είναι ο επιχειρηματίας – έπρεπε να το αναζητήσω στο Google» αναφέρει.Η Sally Wynter, 25 ετών, κυκλοφόρησε το πρώτο τζιν στο Ηνωμένο Βασίλειο με έγχυση CBD, το MUHU, ενώ εργαζόταν σε τρεις θέσεις εργασίας

«Εγκατέλειψα την άλλη δουλειά μου τον Σεπτέμβριο και έκανα κάθε μέρα 30.000 βήματα στο Λονδίνο με ένα σακίδιο γεμάτο τζιν, προσπαθώντας να τα πουλήσω σε μπαρ και εστιατόρια. Ήταν εξαντλητικό και αποθαρρυντικό. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 είχα πάθει burnout, δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά το ενοίκιό μου και χρειαζόμουν απεγνωσμένα να συγκεντρώσω χρήματα» αναφέρει.

Αλλά τον Φεβρουάριο έμαθε πώς να προσεγγίζει τους επενδυτές – και τελικά κάποιος ήθελε να αγοράσει την εταιρεία.

Κάποια στιγμή της προσέφεραν ένα επταψήφιο ποσό και της υποσχέθηκαν ότι η ιδέα μου θα γινόταν παγκοσμίου φήμης. «Ηταν όλα όσα ονειρευόμουν».

«Έξι μήνες αργότερα, αγόρασα αυτό το σπίτι που ονειρευόμουν. Αφού μεγάλωσα σε ένα πολυσύχναστο διαμέρισμα, νιώθω τόσο τυχερή που έχω τόσο χώρο και το φως πλημμυρίζει από όλες τις γωνίες».

Αφού δεν έκανε ποτέ διακοπές ως παιδί, η Sally χρησιμοποίησε τα λεφτά της για δει τον κόσμο.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπ. Μετανάστευσης για συμφωνία ΕΕ: Ανταποκρίνεται καλύτερα στα δεδομένα που αντιμετωπίζει η χώρα – Τι προβλέπει

Ο υπουργός κ. Δανιήλ Εσδράς και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, βρέθηκαν στο Λουξεμβούργο προκειμένου να συμμετάσχουν στο διήμερο τακτικό Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τελεί υπό Σουηδική προεδρία. Η ανακοίνωση “Το νέο

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Πόσα και ποια κόμματα συμμετέχουν – Ποια “κόπηκαν”

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχαν δηλώσει συμμετοχή, 35 κόμματα, οι 5 συνασπισμοί κομμάτων, ο ένας συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων και 3 μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι (συνολικά 44). Μετά την χθεσινή (8/6/2023) ανακήρυξη των κομμάτων από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου τα

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία η εξουδετέρωση των ναρκών στο Καστρί Λουτρό

Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι με ελεγχόμενη έκρηξη, η εξουδετέρωση των δυο ναρκών που είχαν εντοπιστεί από δύτη στη θαλάσσια περιοχή των Μεσαγγάλων του Δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα σε μια απόσταση περίπου 500 μέτρων από την παραλία στο Καστρί -Λουτρό. Ο

Οι χώρες της ΕΕ συμφώνησαν σε μια γενική προσέγγιση για το άσυλο και τη μετανάστευση

Συμφωνία επετεύχθη στους δύο βασικούς πυλώνες της μεταρρύθμισης ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ, σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου, στο Συμβούλιο υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ που συνεδρίασε στο Λουξεμβούργο. #JHA | The ministers just agreed on a general approach on the Asylum and

Μετάβαση στο περιεχόμενο