Απίθανη ιστορία! Μεγάλωσε φτωχή ζώντας με επιδόματα, τώρα είναι εκατομμυριούχα και ταξιδεύει στην πρώτη θέση

Πάντα ένιωθε στην «απ’ έξω» επειδή δεν είχε λεφτά.

Μεγαλώνοντας έζησε με την επταμελή φτωχή οικογένειά της σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου πολλές φορές κοιμόταν με άδειο στομάχι.

Όταν ήταν 10 ετών, ο πατέρας της διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας – που σημαίνει ότι η οικογένεια αναγκάστηκε να επιβιώνει με επιδόματα.

Στα 11 της ξεκίνησε το γυμνάσιο, το οποίο ήταν μια ώρα και 20 λεπτά μακριά, αλλάζοντας τρία λεωφορεία κάθε μέρα.

Πάντα ένιωθε στην «απ’ έξω» επειδή δεν είχε λεφτά.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι γονείς μου αποφάσισαν να κάνουν παιδιά ενώ δεν είχαν καθόλου χρήματα και σκεφτόμουν, »γιατί όλοι οι άλλοι έχουν όλα αυτά τα πράγματα;»», αναφέρει σε συνέντευξή της η Sally Wynter.Η Sally Wynter μεγάλωσε στο Λονδίνο ζώντας από επιδόματα

Η 27χρονη πλέον εκατομμυριούχος κατάφερε να δημιουργήσει μια επιχείρηση με ένα κεφάλαιο 1.000 λιρών και τώρα γυρνάει τον κόσμο ταξιδεύοντας στην πρώτη θέση.

«Πώς καταφέρνουν και αγοράζουν ό,τι θέλουν; Γιατί έχουν όλοι τηλεοράσεις στα δωμάτιά τους, έχουν τόσα καινούργια ρούχα και πάνε σε όλες αυτές τις γιορτές;».

«Άλλα παιδιά ήθελαν να σπουδάσουν ιατρική ή τη νομική, μια επιλογή που δεν είχα ποτέ. Ένιωθα ότι η φιλοδοξία ήταν κάτι που προορίζεται σε μεγάλο βαθμό για τα μεσαία στρώματα. Δεν είχα κανένα θετικό πρότυπο ή δεν γνώριζα κανέναν που δεν είχε επιδόματα ή είχε μια ταπεινή δουλειά», αναφέρει.

Η επιχειρηματική ιδέα

Κάποια στιγμή της ήρθε μια ιδέα. Τζιν ποτό με CBD, τα οποία ονόμασε MUHU. Για τους επόμενους 10 μήνες έκανε τρεις δουλειές μαθαίνοντας σιγά-σιγά βασικά πράγματα στον κλάδο, για τον οποίο δεν ήξερε τίποτα.

«Μια μέρα, είδα ένα άρθρο για μια εκδήλωση για νέους επιχειρηματίες. Δεν ήξερα καν τι είναι ο επιχειρηματίας – έπρεπε να το αναζητήσω στο Google» αναφέρει.Η Sally Wynter, 25 ετών, κυκλοφόρησε το πρώτο τζιν στο Ηνωμένο Βασίλειο με έγχυση CBD, το MUHU, ενώ εργαζόταν σε τρεις θέσεις εργασίας

«Εγκατέλειψα την άλλη δουλειά μου τον Σεπτέμβριο και έκανα κάθε μέρα 30.000 βήματα στο Λονδίνο με ένα σακίδιο γεμάτο τζιν, προσπαθώντας να τα πουλήσω σε μπαρ και εστιατόρια. Ήταν εξαντλητικό και αποθαρρυντικό. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 είχα πάθει burnout, δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά το ενοίκιό μου και χρειαζόμουν απεγνωσμένα να συγκεντρώσω χρήματα» αναφέρει.

Αλλά τον Φεβρουάριο έμαθε πώς να προσεγγίζει τους επενδυτές – και τελικά κάποιος ήθελε να αγοράσει την εταιρεία.

Κάποια στιγμή της προσέφεραν ένα επταψήφιο ποσό και της υποσχέθηκαν ότι η ιδέα μου θα γινόταν παγκοσμίου φήμης. «Ηταν όλα όσα ονειρευόμουν».

«Έξι μήνες αργότερα, αγόρασα αυτό το σπίτι που ονειρευόμουν. Αφού μεγάλωσα σε ένα πολυσύχναστο διαμέρισμα, νιώθω τόσο τυχερή που έχω τόσο χώρο και το φως πλημμυρίζει από όλες τις γωνίες».

Αφού δεν έκανε ποτέ διακοπές ως παιδί, η Sally χρησιμοποίησε τα λεφτά της για δει τον κόσμο.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Mόνο το 13% των Ελλήνων γνωρίζει την παγκόσμια πρωτιά της ελληνικής ναυτιλίας, οι νέοι την αγνοούν εντελώς

Τεράστιο έλλειμα ενημέρωσης για τη μεγαλύτερη ναυτιλία του κόσμου, την ελληνόκτητη, έχει η ελληνική κοινωνία. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνεται από έρευνα που διεξήγαγε η Focus Bari, με θέμα: «Οι αντιλήψεις των Ελλήνων και οι προκλήσεις στη Ναυτιλία» σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.005

Κίτρινη κάρτα στην Ελλάδα για τις ώρες εργασίας

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες, πριν ακόμα θεσμοθετηθεί η εξαήμερη εργασία στις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας και σε εκείνες που εφαρμόζουν σύστημα με εναλλασσόμενες βάρδιες. Τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα η «Ν», κάνουν λόγο για ώρες εργασίας

von der Leyen: Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ε. Επιτροπής για 2η φορά

Με 401 ψήφους υπέρ της, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επανεξέλεξε πριν λίγο την κα Ursula von der Leyen για δεύτερη θητεία ως Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για ακόμη μια πενταετία η κα. von der Leyen θα βρίσκεται στο τιμόνι του κύριου

Κριμαία: Ουκρανικά ναυτικά drones έπληξαν τη βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής (βίντεο)

Ουκρανικά ναυτικά drones επιτέθηκαν σε βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής στην Κριμαία, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με στόχο το κέντρο διοίκησης, μια αποθήκη πυρομαχικών και εξοπλισμού, έναν υποσταθμό ισχύος, τεχνικές εγκαταστάσεις και θέσεις πυροβολικού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο