Αποκλειστικό – Σωτήρια επέμβαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου(φωτο)

Με άμεσα και αποτελεσματικά αντανακλαστικά ενήργησε το προσωπικό του Κ.Λ.Βόλου διασώζοντας εκατοντάδες πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορα σημεία του Πηλίου και του Βόλου μετά τις καταστροφικές βροχές στη Μαγνησία.
Εδώ και 3 μέρες τα στελέχη του Κ.Λ.Βόλου παρείχαν συνδρομή σε κάθε επιχείρηση διάσωσης συνανθρώπων μας με αποκορύφωμα την 7/9 όπου το Π.Λ.Σ 615 και το Π.Λ.Σ 1027 μαζί με ιδιωτικό τουριστικό σκάφος διέσωσαν 200 περίπου πολίτες που βρέθηκαν σε μεγάλο κίνδυνο εγκλωβισμένα στα παραλία του Ανατολικού Πηλίου .
Θα πρέπει να αναφερθεί πως κατά την προσέγγιση των σκαφών στο λιμάνι του Βόλου, με μέριμνα της Λιμενάρχη Κ.Λ.Β Πλοιάρχου ΛΣ Κωνσταντά Βασιλικής το προσωπικό της Υπηρεσίας παρείχε πρώτες βοήθειες στους διασωθέντες καθώς και νερό-τροφή .
Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στις οικίες τους αλλά και σε ξενοδοχεία της Λάρισας.
Αν αναλογιστεί κάνεις την προσφορά των στελεχών των υπηρεσιών του Βόλου κατά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην περιοχή της Μαγνησίας πριν ένα μήνα καθίσταται σαφές πως η προσφορά των Λιμενικών του Βόλου είναι τεράστια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμάνι Ηρακλείου: Ο Λ. Σιγάλας μιλά για τις προτεραιότητες του Ομίλου Grimaldi!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines τόνισε ότι στόχος του ομίλου είναι να αξιοποιηθεί η κομβική θέση του λιμανιού και να ενισχυθεί τόσο η οικονομία της πόλης όσο και η Κρήτη συνολικά Από την ανάπτυξη των υφιστάμενων υποδομών των λιμανιών Ηρακλείου και

Κατσαφάδος: Όλοι μας νιώθουμε περήφανοι που ενισχύεται η πιο μάχιμη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανάρτηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Υπουργό @joikonomou , παρακολουθήσαμε την Τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης της ΕΚΑΜ. Η δύναμη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, αυξήθηκε με 22 νέους αστυνομικούς που ολοκλήρωσαν το 24ο Σχολείο

Μεγάλη αύξηση στον κατάπλου ιστιοφόρων στην Χάλκη

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χάλκης από το 2019 έως και τον Αύγουστο του 2023, χωρίς να προσμετράται ο αριθμός των επισκεπτών με τα ιστιοφόρα, γιοτ και φουσκωτά, το νησί της Χάλκης είχε αύξηση 427% μέσω της Ακτοπλοΐας.

Πέντε κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας στη Βρετανία

Πέντε άτομα στη Βρετανία κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό την κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το BBC, οι Ορλίν Ρούσεφ, Μπίζερ Ντζαμπάζοφ, Κατρίν Ιβάνοβα, Ιβάν Στογιάνοφ και Βάνια Γκαμπέροβα. Οι πέντε κατηγορούμενοι ζουν επί χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο Οι συγκεκριμένοι

Μετάβαση στο περιεχόμενο