Απονομή πτυχίων ΣΕΘΑ (φωτό)

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά, απονεμήθηκαν την περασμένη Παρασκευή τα πτυχία στους απόφοιτους σπουδαστές της 75ης Εκπαιδευτικής Σειράς Φοίτησης δια Φυσικής Παρουσίας της Σχολής Εθνικής Άμυνας σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Συνολικά αποφοίτησαν 60 σπουδαστές εκ των οποίων 47 από τις Ένοπλες Δυνάμεις, 3 από την Εθνική Φρουρά, 2 από την Ελληνική Αστυνομία, 1 από το Πυροσβεστικό Σώμα, 1 από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, 2 Μόνιμοι Υπάλληλοι της Βουλής των Ελλήνων, 2 στρατιωτικοί από την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου καθώς και από 1 στρατιωτικός από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και από τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.
Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών Γεώργιος Κουμουτσάκος ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά Θεόδωρος Δρίτσας και ο Βουλευτής Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών Αθανάσιος Παφίλης καθώς και οι Αρχηγοί ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης και οι Πρέσβεις στην Ελλάδα της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Omar Amer Youssef και της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας Lidija Boshkovska.
Το ΥΠΕΘΑ κατά τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην αναβάθμιση των σταδιοδρομικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, προσελκύοντας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό προσωπικό, αναβαθμίζοντας την ύλη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.
Η Σχολή Εθνικής Άμυνας αποτελεί το τελευταίο και υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκής εκπαίδευσης που παρέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και συμβάλλει στην πολυεπίπεδη και συνεχή κατάρτιση των Στελεχών μας σε επιχειρησιακό και στρατηγικό επίπεδο!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους!
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο που λέει "SYN TEXNH NH"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο που λέει "Defence College"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και το Οβάλ Γραφείο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και το Οβάλ Γραφείο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης- Η υποδειγματική στάση της δημοκρατικής και ουμανιστικής πατρίδας μας, σε αντιδιαστολή με τον τούρκικο αναθεωρητισμό..

Του Αντιστρατήγου Π.Σ. ε.α. Γιάννη Σταμούλη Με πρόσφατη την επανεκλογή του Προέδρου της εξ ανατολών γείτονας, είναι ιδιαίτερο σημαντικό στην πατρίδα μας, όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, αλλά το κυριότερο, στοιχισμένες στην διεθνή νομιμότητα, ειδικά για τα ζητήματα

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο Γιάννης Αποστολίδης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε… στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να

Αναγκαίοι οι ναυαγοσωστικοί σταθμοί στο Αιγαίο

Πάρης Τσιριγώτης • [email protected] Την ανάγκη ύπαρξης επιχειρησιακού σχεδίου στο Αιγαίο, με τη δημιουργία ναυαγοσωστικών σταθμών για την ταχεία και άμεση αντιμετώπιση έκτακτων ναυτικών συμβάντων, επισημαίνει στη «Ν» ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (ΕΠΡΝ) Παύλος Ξηραδάκης.   Με αφορμή

15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας[Βίντεο]

Ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών διοργάνωσε το, Σάββατο 3 Ιουνίου, την 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας. Πάνω από 80 φουσκωτά σκάφη από όλη την Ελλάδα πέρασαν από την Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου. Το Eviathema επιβιβάστηκε

Μετάβαση στο περιεχόμενο