Απορίες Προέδρου ΠΕΑΛΣ …

Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
..απορία 1η :
Έστω ότι εκλέγεται ένα νέο ΔΣ σε μια ένωση και οι νέοι αντιπρόσωποι αυτής που θα συμμετέχουν στην ομοσπονδία εκ των οποίων μπορούν είναι και μελη του ΔΣ και όχι μέλη άλλα απλά αντιπρόσωποι .
Αν στο προηγούμενο ΔΣ ένας συνδικαλιστής που ειχε εκλεγεί μέλος του ΔΣ και αντιπρόσωπος στις τοτε εκλογές αποφασίσει να μη θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές ή θέτει και δεν εκλέγετε οπότε δεν αποτελει μέλος του νέου ΔΣ και των νέων αντιπρόσωπων , τοτε αυτός μπορεί να παραμείνει αντιπρόσωπος της ένωσης στην ομοσπονδία μέχρι να συμπληρώσει 3 χρονια από την εκλογή του στο προηγούμενο ΔΣ? Κι αν ναι, ένας από τους νεοεκλεγμενους αντιπρόσωπους αποσύρεται ή θεωρείτε δεδομένη η θέση του παλιού ή των παλιών αντιπροσώπων και εκλέγονται οι υπόλοιποι?
Σε καθε περίπτωση ως πρώην μέλος ενός ΔΣ οπου ο ίδιος αποφάσισε να μην ζητήσει εκ νεου τη ψήφο των συναδέλφων του, μπορεί να συμμετέχει ως εκπρόσωπος μετά ψήφου στα συμβούλια μεταθέσεων και να ψηφίζει θετικά ή αρνητικά για τη μετάθεση ή απόσπαση συναδέλφων από τη στιγμη που υπάρχουν άλλοι νεοι συνδικαλιστές, φρεσκοεκλεγμενοι απο τους συναδέλφους που μπορουν να συμμετέχουν στα συμβούλια που αποφασίζουν τις τύχες του προσωπικου .?
Κατά τη γνώμη μου αφού δεν έθεσε εκ νέου τον εαυτό του στην κρίση των συναδέλφων του και πλεον εχει εκλεγεί νεο ΔΣ και νέοι αντιπρόσωποι, χάνει αυτόματα την ιδιότητα του Μέλους και αυτοδίκαια χάνει το αξίωμα που κατέχει σε οποιαδήποτε βαθμίδα του Συνδικαλιστικού Κινήματος .
Τα συμπεράσματα δικά σας ….
…………………………………………………………………………………………………………

Πασσάκος Σπύρος

 
…..απορία 2η ….
αν για κάποιον/ους αποφασιστεί μετάθεση και του/τους κοινοποιηθεί και αυτός/οι ασκήσουν το δικαίωμα προσφυγής και πριν την απόφαση του συμβουλίου προσφυγών θέσουν υποψηφιότητα, στις εκλογές της ένωσης της περιοχής τους , με την ευχή της ένωσης, για να εκλεγούν μήπως και σωθούν … αδιαφορώντας αυτοί και η ένωση αν άλλος/οι συνάδελφοι θα μετατεθούν αντί για αυτόν/ους ή οτι κάποιοι άλλοι περιμένουν να αντικατασταθούν από αυτόν/ους και τελικά εκλεγούν και η απόφαση του συμβουλίου προσφυγών ειναι να εκτελεστεί η μετάθεση , τοτε ειναι ορθό να δηλώσουν ότι ειναι πλέον συνδικαλιστές άρα αμετάθετοι???
Επίσης αναρωτιέμαι πόσο λογικό θα ήταν αν ο πρόεδρος της ένωσης αυτής, ο οποίος συμμετείχε σε ολο αυτό το παρασκήνιο, να ειναι μέλος των συμβουλίων μεταθέσεων ? Δηλαδή έσωσε τους δικούς του αλλά όλοι οι άλλοι στον κουβά ..?
Τα συμπεράσματα δικά σας .

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράσινο φως» σε τρία εξοπλιστικά προγράμματα στη Βουλή – Αγοράζουμε αμφίβια AAV-7 και UAV και πουλάμε Mirage

Του Κώστα Αλατζά Τρία εξοπλιστικά προγράμματα έλαβαν, κατά πλειοψηφία, τη θετική γνώμη της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής. Τα δύο για να υλοποιηθούν θα πρέπει να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες πιστώσεις των 670 εκατομμυρίων ευρώ στους προϋπολογισμούς

Συναγερμός στο Αιγαίο: Ακυβέρνητο ιστιοφόρο μεταξύ Κύθνου και Σύρου

Επί ποδός βρίσκεται το Λιμενικό, καθώς ιστιοφόρο σκάφος με 8 επιβαίνοντες πλέει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύθνου και Σύρου. Στο σκάφος επιβαίνουν 3 Αμερικανοί 2 Ελβετοί και 3 ημεδαποί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Στο σημείο βρίσκονται δύο παραπλέοντα πλοία ενώ

Με εκλογές-pass o Μητσοτάκης και ένα σενάριο – έκπληξη για αιφνιδιασμό

Πυρετωδώς ετοιμάζονται όλες οι πτέρυγες της βουλής για την αυριανή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, με πρωτοβουλία της ΝΔ για την κοινωνική πολιτική, καθώς θα είναι πιθανότατα η τελευταία εφ όλης της ύλης αντιπαράθεση πριν τις καλοκαιρινές εν μέσω

Power Pass: Αυτή είναι η ημερομηνία πληρωμής

Ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος,ξεκαθάρισε ότι όσο ποιο γρήγορα ολοκληρωθεί η διαδικασία για το Power Pass τόσο γρηγορότερα οι δικαιούχοι θα λάβουν τα χρήματα τους και για το λόγο αυτό δεν αναμένεται να δοθεί νέα παράταση. Κατά συνέπεια